Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Yemekleri az yaptığım halde dün yemekler kaldı. Ondan bugün onları yiyeceğiz
Demek daha az yapmak lazım
Onlar dışında birazda zeytinyağlı yaprak sarması var

Herkese hayırlı iftarlar
Kanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdsk Ben de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorum

Kanka ellerine sağlık herkesin farklı ilgi alanları var canım benimBen yemek yapmayı seviyorum.Kızlarım çok şikayet ediyor.Anne senin yüzünden kilo alıyoruz.Yiyecek birileti oksun gerisi mühim değil
Aslında kalmazdı. Oğlum arkadaşları ile iftar yaptı.Eşim rahatsızlandı çorbadan sonrasını yiyemedi.Öyle olunca yemekler kaldı
Oda şükretsin ya hiç yapmasaydın

Abla patatesleri dizdim halka halka üstüne de kavurduğum kıymayı koydum. Salçalı sos yapıp döktüm. Patatesler kötüydü sanırım tadı bi değişikti
Patatesler kötüdür canım bazen oluyor.
Ben 3 katlı falan yapıyorum.Aralarına döküyorum.Patatesleride hafif yağlıyorum.Ara kısımlarına bazen kıymadan sonra kaşar döküyorum.
Hayırlısı artık sen başka yemek yap

Bende 2 kat yapmıştım da olmadı işte kaşarda güzel olur bi dahakine aklımda olsun eşim kızartma istedi patatesle gidiyoruz bakalım

Tabiiiii , anası çok güzel yemek yapıyor maalesef. Brnimkileri beğenmiyorsa gitsin onda yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…