Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Yemekleri az yaptığım halde dün yemekler kaldı. Ondan bugün onları yiyeceğiz🤭🤗
Demek daha az yapmak lazım🤭
Onlar dışında birazda zeytinyağlı yaprak sarması var🤗

Herkese hayırlı iftarlar🤗
Kanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdsk😂 Ben de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım 🤭 Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz 😂😂😂 benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye 😂 yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorum 😂

Kanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdsk😂 Ben de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım 🤭 Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz 😂😂😂 benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye 😂 yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorum 😂
Kanka ellerine sağlık herkesin farklı ilgi alanları var canım benim🤗🥰Ben yemek yapmayı seviyorum.Kızlarım çok şikayet ediyor.Anne senin yüzünden kilo alıyoruz.Yiyecek birileti oksun gerisi mühim değil🤭
Aslında kalmazdı. Oğlum arkadaşları ile iftar yaptı.Eşim rahatsızlandı çorbadan sonrasını yiyemedi.Öyle olunca yemekler kaldı🤭
Oda şükretsin ya hiç yapmasaydın🤭

Abla patatesleri dizdim halka halka üstüne de kavurduğum kıymayı koydum. Salçalı sos yapıp döktüm. Patatesler kötüydü sanırım tadı bi değişikti
Patatesler kötüdür canım bazen oluyor.
Ben 3 katlı falan yapıyorum.Aralarına döküyorum.Patatesleride hafif yağlıyorum.Ara kısımlarına bazen kıymadan sonra kaşar döküyorum.
Hayırlısı artık sen başka yemek yap🤗

Patatesler kötüdür canım bazen oluyor.
Ben 3 katlı falan yapıyorum.Aralarına döküyorum.Patatesleride hafif yağlıyorum.Ara kısımlarına bazen kıymadan sonra kaşar döküyorum.
Hayırlısı artık sen başka yemek yap🤗
Bende 2 kat yapmıştım da olmadı işte 🤭 kaşarda güzel olur bi dahakine aklımda olsun 🤗eşim kızartma istedi patatesle gidiyoruz bakalım 😂😂

Kanka ellerine sağlık herkesin farklı ilgi alanları var canım benim🤗🥰Ben yemek yapmayı seviyorum.Kızlarım çok şikayet ediyor.Anne senin yüzünden kilo alıyoruz.Yiyecek birileti oksun gerisi mühim değil🤭
Aslında kalmazdı. Oğlum arkadaşları ile iftar yaptı.Eşim rahatsızlandı çorbadan sonrasını yiyemedi.Öyle olunca yemekler kaldı🤭
Oda şükretsin ya hiç yapmasaydın🤭
Tabiiiii , anası çok güzel yemek yapıyor maalesef. Brnimkileri beğenmiyorsa gitsin onda yesin 😁

X