- 2 Ağustos 2013
- 34.297
- 102.417
Abla patatesleri dizdim halka halka üstüne de kavurduğum kıymayı koydum. Salçalı sos yapıp döktüm. Patatesler kötüydü sanırım tadı bi değişiktiNasıl yapıyorsunPatateslerde mi sıkıntı vardı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla patatesleri dizdim halka halka üstüne de kavurduğum kıymayı koydum. Salçalı sos yapıp döktüm. Patatesler kötüydü sanırım tadı bi değişiktiNasıl yapıyorsunPatateslerde mi sıkıntı vardı yoksa
Kanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdsk Ben de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorumYemekleri az yaptığım halde dün yemekler kaldı. Ondan bugün onları yiyeceğiz
Demek daha az yapmak lazım
Onlar dışında birazda zeytinyağlı yaprak sarması var
Herkese hayırlı iftarlar
Kanka ellerine sağlık herkesin farklı ilgi alanları var canım benimBen yemek yapmayı seviyorum.Kızlarım çok şikayet ediyor.Anne senin yüzünden kilo alıyoruz.Yiyecek birileti oksun gerisi mühim değilKanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdsk Ben de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorum
Patatesler kötüdür canım bazen oluyor.Abla patatesleri dizdim halka halka üstüne de kavurduğum kıymayı koydum. Salçalı sos yapıp döktüm. Patatesler kötüydü sanırım tadı bi değişikti
Bende 2 kat yapmıştım da olmadı işte kaşarda güzel olur bi dahakine aklımda olsun eşim kızartma istedi patatesle gidiyoruz bakalımPatatesler kötüdür canım bazen oluyor.
Ben 3 katlı falan yapıyorum.Aralarına döküyorum.Patatesleride hafif yağlıyorum.Ara kısımlarına bazen kıymadan sonra kaşar döküyorum.
Hayırlısı artık sen başka yemek yap
Patates güzel bir sebze bende her türlü severimBende 2 kat yapmıştım da olmadı işte kaşarda güzel olur bi dahakine aklımda olsun eşim kızartma istedi patatesle gidiyoruz bakalım
Bende bayılırımPatates güzel bir sebze bende her türlü severim
Benim muhteşem mercimek çorbamdan kopya çekinBende bugün çok kararsızım. Dünkü yaptığım patates oturtma çok kötüydü patatesin tadı kötüydü onu yiyemeyiz muhtemelen. Kopya çekcem artık sizlerden
Valla dün bi vasattı resmen yemek öyleydi. Sonradan eşim dedi ki bi sefer mercimek çorbanda olmamış bende aksine çorbayı beğendimBenim muhteşem mercimek çorbamdan kopya çekin
Çoook kötüydü
Ben çorbayı gönülsüz yapmıştım. Suyu çok olmuş. Tatsız tuzsuz bir şeydi vallahi evde tek oruç tutan benim birde. ŞansımaValla dün bi vasattı resmen yemek öyleydi. Sonradan eşim dedi ki bi sefer mercimek çorbanda olmamış bende aksine çorbayı beğendim
Gönülsüz olunca öyle oluyorBen çorbayı gönülsüz yapmıştım. Suyu çok olmuş. Tatsız tuzsuz bir şeydi vallahi evde tek oruç tutan benim birde. Şansıma
Tabiiiii , anası çok güzel yemek yapıyor maalesef. Brnimkileri beğenmiyorsa gitsin onda yesinKanka ellerine sağlık herkesin farklı ilgi alanları var canım benimBen yemek yapmayı seviyorum.Kızlarım çok şikayet ediyor.Anne senin yüzünden kilo alıyoruz.Yiyecek birileti oksun gerisi mühim değil
Aslında kalmazdı. Oğlum arkadaşları ile iftar yaptı.Eşim rahatsızlandı çorbadan sonrasını yiyemedi.Öyle olunca yemekler kaldı
Oda şükretsin ya hiç yapmasaydın