Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Evde ekmek var, ekmek yedirecek bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba 🤔
Domatesin kilosu olmuş 25 TL, menemen de yapılmaz ki menemen yapsam, :skandal:keşke konserve fazla yapsaymışım, dolaptakileri de bitirdim, nedir arkadaş bu pahalılık:rolleyes:

Ekmekleri biraz kalınca dilimleyip üzerine biraz tereyağ sürüp evde ne varsa sebzelerden, peynirlerden, varsa belki biraz sucuk küp küp doğrayıp üzerine koyduktan sonra doğruca fırın. Evde ekmeğim olsa şimdi bundan yapardım 😋

Ben bu yıl sahur yapmayı düşünmüyorum. Dün yapmadım bugün rahat geçti🤭
Ev ahaliside ağır şeyler yemek istemiyor.Ramazan sonu kilo almak istemiyorlar.
O sebeple sahurda genelde kahvaltı yapacaklar🤗
Sahurumuz peynir,zeytin,ekmek🤭Arada yumurta🤗
İşim bayağı kolay🤭Ekmekte çok yenmiyor.
Herkese hayırlı sahurlar🤗

Ekmekleri biraz kalınca dilimleyip üzerine biraz tereyağ sürüp evde ne varsa sebzelerden, peynirlerden, varsa belki biraz sucuk küp küp doğrayıp üzerine koyduktan sonra doğruca fırın. Evde ekmeğim olsa şimdi bundan yapardım 😋
Ekmek pizzası bir nevi 🤔 Olabilir aslında 🤔 Oğlum sever de eşim daha yemek türü veya hamur işi istiyor:deli:

Ben geçen gün sana yap demiştim yaptın mı aklına geldi şimdi 🤣
Pişi ile uğraşasım yok:KK53:
Mutfağa gitsem, dolabın kapağını açsam aklıma gelir aslında.
Evet yaptım🤭Hatta 2 ölçü hamur hazırladım. Birazını yaptım götürdüm,biraz eşime bıraktım.Kalan hamuru gelince çocuklara yaptım.O gün herkes pişi yedi🤭
Hadi mutfağa git bakalım🤭🥰

Nevreste size 2nci doğu geldimi
Gelmişti ama geri u dönüş yaptık gibi🤭Biz Elazığ'da 2 şark yapmıştık.Hatta 1 yılda fazlamız var🤭Önce kabul edilmedi tercih yaptık.Sonra yeni genelge yayınlandı.Orada Elazığ'da kabul olduğu yazıyor.
Ondan bize 2.şark yok gibi🤗

Evet yaptım🤭Hatta 2 ölçü hamur hazırladım. Birazını yaptım götürdüm,biraz eşime bıraktım.Kalan hamuru gelince çocuklara yaptım.O gün herkes pişi yedi🤭
Hadi mutfağa git bakalım🤭🥰
Afiyet olsun. Gittim. Önce mıhlama yapmaya karar verdim. Sonrasında buzluğu açınca domates bitmemiş, 1 poşet kalmış, onu çıkardım menemen yapacağım, yanına da erişte makarna vardı ev yapımı. Kahvaltılık çay.

Hanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.

Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.

Bu sene de iple çektim.

Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.

Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.

Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.

Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.

Iyiki burdasınız hanımlar 🙏

Hanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.

Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.

Bu sene de iple çektim.

Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.

Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.

Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.

Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.

Iyiki burdasınız hanımlar 🙏
Ay ayyy
Çok çok sevindim.
Büyük Allahım kolaylıklar nasip etsin inşallah.
Senin de dualarından bir kısmını üzerime alıp kocaman amin diyorum.

X