Afiyet olsun çok severim bende tavuk haslamayi içine havuç ve sarimsakta ekliyorum ben kırmızı pul biber ve karabirde atıyorum .Birde limon suyu çok lezzetli oluyor.Mercimek pisirmek için öyle derlerdi canım.
Hâlâ tanıdığım yaslilar ilk gün mercimek yapar özellikle yeşil mercimek için diyorlar ama ben bugün kırmızı mercimek yaptım.
Sizinde beyninize kazınsın Ramazan'ın ilk günü mercimek pişirin mercimekler tespih cekermis
Ispanaklı köfte de var yazmayi unutmuşumMercimek çorbası barbunya pirinç pilav var bugün sahur menümde kizlar
Yaaa ne güzel insansınGel valla bayılırım.misafir ağırlamasına heleki iftar sofrasında
Bereket dua daha ne isterim
Benimkine sofra kurma görevi verdim, suları bardaklara doldururken dikti kafasına içti benim orucum 5 dakikalık oldu bugün dedi iftara 5dk vardıTeşekkür ediyorum.
Maşallah oğlunuza.
Sizin yönteminiz de çok harikaymış,ben de kızlarıma yarın için bu şekilde önereceğim
Hoş onlar öğle yemeğinden sonra oruca devam ettiler güya ama
Akşam o heyecanı birlikte yaşamak daha güzel olacaktır.
Teşekkürler, hayırlı iftarlar
Çok geçmiş olsun canım benim.Çok şükür ilk iftarı yaptık, menümüz;
Domates çorbası
Fırında etli patlıcan
Pilav
Cacık
Vişne kompostosu
Geçen yaz yaptığım kışlıklar bitmedi patlıcanlar ve vişneler buzluktan. Elim alçıda olduğundan ben söyledim eşim yaptı, sol elle becerebildiğim kadar destek oldum. Tatlı istemedi eşim, çay çekmiş canı
Sahura yumurta,kahvaltılıklar ve yağlı ekmek var, beni kaldırmıyor gece, kendi hazırlayıp yiyor, sahurda çok iştahlı olmuyor zaten.
Bugün herkes mercimek ile başlamışGeciktim ama yinede yazayım.
Mercimek çorbası
Tavuklu pilav
Bezelye
Salata ve yoğurt.
Çorbam güzel olmamıştı. Suyunu çok koymuşum
Azıcık yiyebildim yemeklerden içim almadı. Rabbim hepimizin sofralarını bereketlendirsin.
Aslında niyetim yoktu çorba yapmaya. Son anda neyse yapayım diye gönülsüz yapınca kötü olmuşBugün herkes mercimek ile başlamış
İftar menüm demek istedimMercimek çorbası barbunya pirinç pilav var bugün sahur menümde kizlar
Benimkine sofra kurma görevi verdim, suları bardaklara doldururken dikti kafasına içti benim orucum 5 dakikalık oldu bugün dedi iftara 5dk vardı
Bayılıyorum bu hallerine ya
Sizinkiler ikiz galiba?
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versinÇok şükür ilk iftarı yaptık, menümüz;
Domates çorbası
Fırında etli patlıcan
Pilav
Cacık
Vişne kompostosu
Geçen yaz yaptığım kışlıklar bitmedi patlıcanlar ve vişneler buzluktan. Elim alçıda olduğundan ben söyledim eşim yaptı, sol elle becerebildiğim kadar destek oldum. Tatlı istemedi eşim, çay çekmiş canı
Sahura yumurta,kahvaltılıklar ve yağlı ekmek var, beni kaldırmıyor gece, kendi hazırlayıp yiyor, sahurda çok iştahlı olmuyor zaten.
Olsun canım arada oluyorAslında niyetim yoktu çorba yapmaya. Son anda neyse yapayım diye gönülsüz yapınca kötü olmuş
Rabbim bağışlasın hayırlı evlat eylesin kıyamamBenimkine sofra kurma görevi verdim, suları bardaklara doldururken dikti kafasına içti benim orucum 5 dakikalık oldu bugün dedi iftara 5dk vardı
Bayılıyorum bu hallerine ya
Sizinkiler ikiz galiba?
Kahvemi büyük bi mutlulukla içiyorum şuan1.günü bitirdikDarısı diğer günlere inşaallah
Çay,kahve keyfi başlasın
Bende çayKahvemi büyük bi mutlulukla içiyorum şuanKahve delisiyim