Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Afiyet olsun çok severim bende tavuk haslamayi içine havuç ve sarimsakta ekliyorum ben kırmızı pul biber ve karabirde atıyorum .Birde limon suyu çok lezzetli oluyor.

Gel valla bayılırım.misafir ağırlamasına heleki iftar sofrasında
Bereket dua daha ne isterim
Yaaa ne güzel insansın
Gerçekten yemiş kadar oldum rabbim sofrana ömrüne bereket şifa versin
Sen benim gönlümü doyurdun şu mübarek günde hep gülsün yüzün
Duamda sen de varsın

Benimkine sofra kurma görevi verdim, suları bardaklara doldururken dikti kafasına içti benim orucum 5 dakikalık oldu bugün dedi iftara 5dk vardı
Bayılıyorum bu hallerine ya
Sizinkiler ikiz galiba?

Çok şükür ilk iftarı yaptık, menümüz;
Domates çorbası
Fırında etli patlıcan
Pilav
Cacık
Vişne kompostosu
Geçen yaz yaptığım kışlıklar bitmedi patlıcanlar ve vişneler buzluktan. Elim alçıda olduğundan ben söyledim eşim yaptı, sol elle becerebildiğim kadar destek oldum. Tatlı istemedi eşim, çay çekmiş canı
Sahura yumurta,kahvaltılıklar ve yağlı ekmek var, beni kaldırmıyor gece, kendi hazırlayıp yiyor, sahurda çok iştahlı olmuyor zaten.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Allahım şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin

Benimkine sofra kurma görevi verdim, suları bardaklara doldururken dikti kafasına içti benim orucum 5 dakikalık oldu bugün dedi iftara 5dk vardı
Bayılıyorum bu hallerine ya
Sizinkiler ikiz galiba?
Rabbim bağışlasın hayırlı evlat eylesin kıyamam
Benim oğlumda geçen yıl ramazanda tam gün tutu 2-3 gün.... yine tutmak istiyor bakalım okul tatilinde birgün hevesini alsın diyorum. 9 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…