Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayırlı sahurlarr kızlarr rabbim kabul etsin insallah daha sahur bitmeden iftar menusü düsünenlerden biri olarak sahur menümden sonra iftar menüm ile geldim gelecek olan teklifleri de değerlendireceğim tabii zeytinyağlı yaprak sarmamız var sarı mercimek corbası salçasız, yufkam var sanırım kıymalı bir börekle tamamlayacağım...

Sahurumu yaptim ilk defa bana haslanmis yumurtali sahur eziyet zulum oldu koronadan sonra koku kaybiyla kotu kokan bi hal aldi yarisini bile yiyemedim ne severdim halbuki .. neyse artik insallah kabul olur oruclarimiz, namazlarimiz, hatimlerimiz bebegimide Allaha emanet ettim

Keşke bebek için zorlamasan şu an da annesi o acıkır minicikkk dahaa... Rabbim kabul etsin insallah

Keşke bebek için zorlamasan şu an da annesi o acıkır minicikkk dahaa... Rabbim kabul etsin insallah
Amin insallah kabul eyler .. onu zora sokucak bisey yapmam doktorumla konusup karar verdim kendim dayanabilirsem devam edicem yoksa zorlamanin manasi yok Allah yardimcimiz olsun

Benimde aynı yumurta Eylül de 1 sene oldu covid geçireli hala yumurta kötü

Bende aynı şekilde rabbim izin verdiği güne kadar tutacağım ..kabul olur inşallah...

İlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum

Maşallah Böyle kücüklerimizi gördükçe nasıl mutlu oluyorum Rabbim nazarlardan esirgesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…