- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Hamilelikten sonra geçer diyorlar ya bakcaz geçsin ya böyle zorBelki zamanla geçer ya
Hoş benimki bile geçmedi seninki geçer mi emin değilim
Geçer bazen hamileliğin son aylarında da geçiyorHamilelikten sonra geçer diyorlar ya bakcaz geçsin ya böyle zor
İnşallah çok isterim sevdiğim şeylerdiGeçer bazen hamileliğin son aylarında da geçiyor
Cay koyarsam ne alaHiç hazırlık yapmayan ben…
Kaç haftalık hamilesiniz genelde 4 aydan sonra düzelmeye başlıyorİnşallah çok isterim sevdiğim şeylerdi
Keşke bebek için zorlamasan şu an da annesi o acıkır minicikkk dahaa... Rabbim kabul etsin insallahSahurumu yaptim ilk defa bana haslanmis yumurtali sahur eziyet zulum oldu koronadan sonra koku kaybiyla kotu kokan bi hal aldi yarisini bile yiyemedim ne severdim halbuki .. neyse artik insallah kabul olur oruclarimiz, namazlarimiz, hatimlerimiz bebegimide Allaha emanet ettim
Amin insallah kabul eyler .. onu zora sokucak bisey yapmamKeşke bebek için zorlamasan şu an da annesi o acıkır minicikkk dahaa... Rabbim kabul etsin insallah
30+3Kaç haftalık hamilesiniz genelde 4 aydan sonra düzelmeye başlıyor
Benimde aynı yumurta Eylül de 1 sene oldu covid geçireli hala yumurta kötüSahurumu yaptim ilk defa bana haslanmis yumurtali sahur eziyet zulum oldu koronadan sonra koku kaybiyla kotu kokan bi hal aldi yarisini bile yiyemedim ne severdim halbuki .. neyse artik insallah kabul olur oruclarimiz, namazlarimiz, hatimlerimiz bebegimide Allaha emanet ettim
Bende aynı şekilde rabbim izin verdiği güne kadar tutacağım ..kabul olur inşallah...Sahurumu yaptim ilk defa bana haslanmis yumurtali sahur eziyet zulum oldu koronadan sonra koku kaybiyla kotu kokan bi hal aldi yarisini bile yiyemedim ne severdim halbuki .. neyse artik insallah kabul olur oruclarimiz, namazlarimiz, hatimlerimiz bebegimide Allaha emanet ettim
Aminİlk sahurumuzu yaptık. Allahım kabul etsin inşallah. Orucumuzu hepimize şifa ile tutmak nasip etsin inşallah.
Allahım kolaylaştır, zorlaştırma. Allahım hayırla sonuçlandır inşallah.
Biraz geç gördüm ama minnoşum hayırli sahurlar canımm ❤❤❤Hayırlı sahurlar kızçeler
Maşallahİlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum
Teşekkür ederim bitanemBiraz geç gördüm ama minnoşum hayırli sahurlar canımm ❤❤❤
Allah razı olsun cümlemizinkiniMaşallahBöyle kücüklerimizi gördükçe nasıl mutlu oluyorum Rabbim nazarlardan esirgesin canım