Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Sizi okurken nasıl bir huzur doluyor içime anlatamam. Umarım orucunuzu tutsanız da tutamasanız da burada olur ve bizi bu güzel sözlerinizden, dualarınızdan mahrum etmezsiniz. :) Anneniz için başınız sağ olsun, ne güzel bir evlat yetiştirmiş.
Ah çok çok teşekkür ederim.
Be güzel moral veriyorsun bana arkadaşım.
Orucumu deneye deneye tutmaya çalışıcağım. Rabbim nasip etsin tutmak isteyen herkese inşallah.

Anneciğim ne kadar modern görünse de oruç, namaz çok önemliydi. Onun yarısı kadar olsam bana yeter bu konuda.

Eşimde bende sahur yemeyiz böyle daha rahat tutuyoruz orucu ama ramazanda asla imsak vaktine kadar uyumam 😍 Ramazanı dolu dolu, her anını doya doya yaşamayı seviyorum... Minikleri uyutup imsak vaktine kadar elimden geldiğince ibadetlerimi ve okumalarımı yapıyorum, sessizlik içinde kahvemi içiyorum enerji depoluyorum 😂

Ah çok çok teşekkür ederim.
Be güzel moral veriyorsun bana arkadaşım.
Orucumu deneye deneye tutmaya çalışıcağım. Rabbim nasip etsin tutmak isteyen herkese inşallah.

Anneciğim ne kadar modern görünse de oruç, namaz çok önemliydi. Onun yarısı kadar olsam bana yeter bu konuda.
Allah rahmet ve merhamet eylesin. Rabbim size de bu güzel günlerin hatırına şifa versin İnşaAllah 😔

Ayy o çok kötü ya. Bi keresinde hastalanmıştım,sürekli kusuyodum. Hasta olmadan öncede patates salatası yemiştim ve kusarken sürekli onun tadı geliyodu ağzıma. O günden beri patates salatası yiyemiyorum. Tiksindim. Az çok tahmin edebiliyorum o yüzden.
Soğan sarımsak bayılarak yerdim şimdi Allahım evlerden ırak 🤭

X