Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Mezgit diyet balığı olsa gerek o zaman. Ben de diğer büyük balıkları soğan patates diziyoruz yağ tuz. Üstüne balık. Limon lilimleri ile pişiriyorum. Hatta patatesleri karabiber toz biber ile tatlandiriyorum. Çok güzel oluo. Halden almak mantikli da. Temizleyip mi satiyolar. Balık temizlemekten nefret ediyorum da

Evet tabi. Temizliyorlar. Arzu ettiğiniz şekilde verirler. Söylemeniz yeterli

Mezgiti niye gömdünüz?
Taze olursa ve tavada-yağda kızarırsa gayet lezzetli olur.
Ben çok severim.
Gömdük mü

Bilemedim ki
Çok tatsız bir balık. Çok yağlı mi desem eti. Adını koyamadim.

Seveni illaki vardır. Babam mesela mezgit icin adam vurur

Afiyet olsun sevene derin abla ❤

Aynen bende kizartmayi beceremem mezgit cabuk dagiliyor ama annem cok guzel yapar bayilirim hatta hamsiden filan dha cok severim belki dondurulmus aldgnz icindir

Bende menumu yazmaya geldim ve yaziyorum
Mantii bu kadar az ve oz
Tatli yaparim belki ama kararsizim

Kendin yaptın di mi
E daha ne olsun, çok zahmetli bir yemek zaten

Kendin yaptın di mi
E daha ne olsun, çok zahmetli bir yemek zaten
Asko ramazan girdi gireli hergun yeni yeni yemek yaptim . Cesit cesit tatli vs tahmin edersin . Birde yenmiyor cok fazla dun aksam esimle konustuk corba salata vs yapma tek manti yeter dedi bende oyle yapacagm bugun anlasilan hazir manti yani . Detayli temizlgmi vs yaptim bugunde sjl supur yaptim kendime az tatil olsun

Gece sahur icinde hamur mayalayacagm kizartacagm kahvaltilik cay vs .

Tahmin edebiliyorum özellikle tatlıları Genelde mantıyı kendim açıyordun ya öyle sandım, olsun hazırda güzel oluyor, temizlik işi de bitmiş,hafta sonu rahatsın, rahatlıkla yaparsan yemekleri, hamur kızartması da ne güzel olur, bizim çocuklar bayılıyor, haftaya iki gün çalışacağım sonra bayram sonuna kadar evdeyim, bir gün yaparım ben de hamur kızartması

O aklimda yoktu da esim mesaj atmis gece icin hamur kizartmasi yaparmisin diye yemek secme ve karisma huyu neredeyse yoktur o yuzden o isteynce yapmak istiyorum bende . Gece gece kizartma ama

Evet canim sklrsa kendimde aciyorum da senede 2 yeterli oluyor fazlasi zarar cok ugrastiriyor skci oluyor tek basina yapmak yoksa zorlugu yok ama hazir stoklamistjm sevdgm bir yerden ramazan icin ilk yapiyorum ramazan gireli

Hayırlı iftarlar şimdiden
Bugün iftarda
Önceki günden kabak çorbası
Tavuklu sarımsaklı bulgur pilavı
Cacık veya ayran
Ezme salata
Soğuk baklava (denicem sonunda )
Ben daha deneyemedim bana da yaz fikrini
Ellerine saglik afiyet olsun o pilavi merak ettim cok belki bende yaparm bi gun

Ben daha deneyemedim bana da yaz fikrini
Ellerine saglik afiyet olsun o pilavi merak ettim cok belki bende yaparm bi gun
Yazarım canım, eşim yemiş daha önce güzel demişti, pilavı dene mutlaka, tavuk suyuna bulgur pilavı, bol sarımsağı ezip zeytinyağında soteliyoruz, didikledigimiz tavukları ekleyip biraz daha soteliyoruz, pilavın üzerine döküyoruz, biraz dinleniyor, sonra karıştırıp servis ediyoruz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…