Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Çok teşekkür ederim. Afiyet olsun sizede

Bunu çok canım çekti ya geç gördüm o yüzden yapamadım. Ispanak yemeği yaptım o bugün bitti. Yarına bunu yapabilirim. Tarif için teşekkür ederim, elinize sağlık.

Sahura kahvaltı burger yapıyorum, Emir Yargın'ın tarifiyle. Kendisine referans vermemek olmaz, denemek isteyenler şöyle buyursun. Gayet doyurucu oluyor. Tavsiye ederim.

NaaNaa sabah namazından sonra isminle dua ettim. Ve aldığın sonuca çok sevindim.

Sonrasinda hepimize cümlemize dua ettim.

Bdv den sonra burda iftara ne yapsam diye düşünen normal hanımlar ve işinde gücünde çalışan normal beyler okuyunca mest oluyorum.

Bdv den sonra bi tek biz normal hayat yaşıyoruz zannediyorum

Bugün tavuk çorbası yaptım. Yanina ablam patatesli bir tarif verdi. Onu yaptım .

Salata her zaman olur . Ben salatasız akşam yemeği yiyemiyorum

Dün kuru patlıcan ile kabak almıştım. Az önce onlardan dolma yapıp dondurucuya attım.

Ben trabzonda yaşıyorum. Kuru şeyler burda nemlenip küfleniyor. O sebeple almıyordum ne zamandır.

Dondurucuya atmak aklima gelmemişti hic. Fikri Nevreste abla verdi. Allah razi olsun

Allah iftara kavuştursun hanımlar.

Ellerine sağlık canım
İçini doldurmadan bile yapabilirsin.Ama böyle rahatlık olmuş
Afiyet olsun

Yarın izlerim tarifi. Burger deyince akan sular durur bende. Yemeği dene canm. Pişman olmazsin inşallah. Baharat olarak pul biber toz kırmızı biber karabiber attm. Ama azar azar. Bide varsa biber salçası ekle. Şimdiden afiyet olsun

Olacağımı sanmıyorum, müthiş duruyor tarif.

Yaaa ben yine çok duygulandımAllah hepinizden razı olsun.Sabah eşim işten gelince biraz yürüyüşe çıktık beraber açık havada vakit geçirmek öyle iyi geldi ki anlatamam...

İftar menüm,
Tarhana çorbası,
Fırında etsiz tava yemeği
Mevsim salata
Hayırlı iftarlar,Allah hepimize sağlıkla,ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

Hayırlı günler herkese
Bugün eşim dışardan getirecek iftar yemeğimizi ne olacağını bende bilmiyorum❤
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah. Hayırlı huzurlu iftarlar

Merhabalar hanımlar

Genelde önceki akşamımızdan kalan yemekleri gündüz çocuklarıma yediririm.
Dolayısıyla bir sonraki güne yemeğim kalmıyor çoğu zaman.
Bazen de kalıyor, çok yaptıysam eğer.
Ay öyle işte
Sağlık olsun.
Bugun biraz üşendim,herşeye üşendim sanki.
Sabah bir çorba yaptım o kadar.

Yoğurt çorbası
Ve dışardan eşimin getireceği bir yemek olacak menümüz.
Sürprizmiş ne olduğu, kendisi öyle dedi bakalım
Tatlı olarak da soğuk baklava

Allah bereket versin herkese hayırlı iftarlar olsun.

Sahurda da pastırmalı yumurta yapacağım.
Rahatsız olacağız ve çok susayacağız ama buna değer

Sevgiler

Herkese kolay gelsin canlar birkac gundur bakamadim buraya

Son 3 gunluk menumu yazayim gelmisken belki fikir olur
Sali gunu yayla corba sogan lahana dolmasi ve makarna . Tatli yas pasta
Dun tavuklu mantat sote pirinc pilavu ve gullac

Bugunde kofte patates nugget kizartmasi pilav belki az salata da yaparim . Bimden kunefe aldim cayin yanina da onu yeriz insallah

Hayirli iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…