Çok teşekkür ederim.
Şöyle ama kremasını farklı yaptı.Profiterol kreması gibi hem içine hem dışına
Çikolata Soslu Donut Tarifi İçin Malzemeler
Üzeri İçin:
- 3-4 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yumurta
- Yarım çay bardağı süt
- 1 çay bardağı ılık su
- Yarım paket yaş maya
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
- 1 kutu krema
- 120 gr bitter çikolata
- 2 su bardağı sıvı yağ
- Sütü ılık hale getirin ve mayayı, tereyağını, şekeri ekleyip eritin.
- Un, su, tuz ve yumurtayı bir kaba alın yoğurun.
- Hamurun içine ılık hale getirdiğiniz karışımı dökün ve iyice yoğurun.
- Kulak memesi kıvamında olması gerekiyor. 1 saat mayalanması için bekletin.
- Mayalanan hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlak hale getirin ve ortasını delip parmağınızla düzeltin.
- Tavada yağı kızdırın donutları kısık ateşte kızartın.
- Tabağa kağıt havlu serin ve kızaran donutları havlunun üzerine koyun.
- Bu işlem bittikten sonra sos tenceresine kremayı koyun kaynamaya yakın alın ve bitter çikolataları kırıp karıştırın.
- Donutların yarısını sosa batırın ve soğumaya bırakın. Afiyet olsun.
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim.Afiyet olsun sizede
Pilâv sarımsaklı galiba bizim burada çok seviyoruz Adıyamanlı olarak ❤İftar menüm
Lahmacun
Salata
Tavuklu pilav
Kuru fasulye
Ben geçen fırında türlü yaptım. Patates kabak patlıcan kırmızı biber sivri biber. Sogan sarımsak. Yarm kilo kuşbaşı tavuk göğüs eti. Hepsi aynı büyüklükte doğradım. Salça baharat az yağ. İki bardak kadar ekledim fırına verdim. Harika oldu. Çok lezzetliydi. Sebze sevmem ben. O yüzden içinde et türü bişey olması lazım. Kızartma dan olduğu için çok hafif olmuştu.
Ellerine sağlık canımNaaNaa sabah namazından sonra isminle dua ettim. Ve aldığın sonuca çok sevindim.
Sonrasinda hepimize cümlemize dua ettim.
Bdv den sonra burda iftara ne yapsam diye düşünen normal hanımlar ve işinde gücünde çalışan normal beyler okuyunca mest oluyorum.
Bdv den sonra bi tek biz normal hayat yaşıyoruz zannediyorum
Bugün tavuk çorbası yaptım. Yanina ablam patatesli bir tarif verdi. Onu yaptım .
Salata her zaman olur . Ben salatasız akşam yemeği yiyemiyorum
Dün kuru patlıcan ile kabak almıştım. Az önce onlardan dolma yapıp dondurucuya attım.
Ben trabzonda yaşıyorum. Kuru şeyler burda nemlenip küfleniyor. O sebeple almıyordum ne zamandır.
Dondurucuya atmak aklima gelmemişti hic. FikriNevreste abla verdi. Allah razi olsun
Allah iftara kavuştursun hanımlar.
Yarın izlerim tarifi. Burger deyince akan sular durur bendeBunu çok canım çekti ya geç gördüm o yüzden yapamadım. Ispanak yemeği yaptım o bugün bitti. Yarına bunu yapabilirim. Tarif için teşekkür ederim, elinize sağlık.
Sahura kahvaltı burger yapıyorum, Emir Yargın'ın tarifiyle. Kendisine referans vermemek olmaz, denemek isteyenler şöyle buyursun. Gayet doyurucu oluyor. Tavsiye ederim.
Yarın izlerim tarifi. Burger deyince akan sular durur bende. Yemeği dene canm. Pişman olmazsin inşallah. Baharat olarak pul biber toz kırmızı biber karabiber attm. Ama azar azar. Bide varsa biber salçası ekle. Şimdiden afiyet olsun
Yok abla kurufasulye pilav manasındaEllerine sağlık arkadaşım.
Kuru pilav nasıl oluyor acaba?
Islak olsa yumuşak daha iyi olmaz mı?
Evet evtKuru fasülye-pilav demek istemiş bence...
Günaydın canım.Yok abla kurufasulye pilav manasında
Evet evt
Yaaa ben yine çok duygulandımNaaNaa sabah namazından sonra isminle dua ettim. Ve aldığın sonuca çok sevindim.
Sonrasinda hepimize cümlemize dua ettim.
Bdv den sonra burda iftara ne yapsam diye düşünen normal hanımlar ve işinde gücünde çalışan normal beyler okuyunca mest oluyorum.
Bdv den sonra bi tek biz normal hayat yaşıyoruz zannediyorum
Bugün tavuk çorbası yaptım. Yanina ablam patatesli bir tarif verdi. Onu yaptım .
Salata her zaman olur . Ben salatasız akşam yemeği yiyemiyorum
Dün kuru patlıcan ile kabak almıştım. Az önce onlardan dolma yapıp dondurucuya attım.
Ben trabzonda yaşıyorum. Kuru şeyler burda nemlenip küfleniyor. O sebeple almıyordum ne zamandır.
Dondurucuya atmak aklima gelmemişti hic. FikriNevreste abla verdi. Allah razi olsun
Allah iftara kavuştursun hanımlar.