Evet sarımsaklı aynen tavuklu pilav da çok güzel olurPilâv sarımsaklı galiba bizim burada çok seviyoruz Adıyamanlı olarak ❤
Ben de bugün bu tarifi yaptım,kırmızı etle yaptım ben, güzel oldu ben beğendim ama cocuklar patates ve etlerini yediler sadece, sebze sevmiyorlar malesef,Bunu çok canım çekti ya geç gördüm o yüzden yapamadım. Ispanak yemeği yaptım o bugün bitti. Yarına bunu yapabilirim. Tarif için teşekkür ederim, elinize sağlık.
Sahura kahvaltı burger yapıyorum, Emir Yargın'ın tarifiyle. Kendisine referans vermemek olmaz, denemek isteyenler şöyle buyursun. Gayet doyurucu oluyor. Tavsiye ederim.
Sarımsaklı tavuklu pilav yedim gerçekten güzel oluyor, Adıyamanli gelinimiz var o yapmıştı bulgurlaEvet sarımsaklı aynen tavuklu pilav da çok güzel olur
Çok severim afiyet olsunSarımsaklı tavuklu pilav yedim gerçekten güzel oluyor, Adıyamanli gelinimiz var o yapmıştı bulgurla
Teşekkürler, tarifi öğrendikten sonra ben de bir iki defa yapmıştım, aklıma gelmişken bugün iftara yaparım belkiÇok severim afiyet olsun
Mozaik pastayı kendiniz mi yapıp attınız yoksa hazır mı ? Bende mi yapsam bı ara buzluk kurtarıcı oluyor çünkü .Hayırlı Cumalar herkese
Dün biraz buzluğumdakileri tüketmeye karar verdim, yaz geliyor ona da bir temizlik lazım, o yüzden bugün iftar menüm;
Tavuk suyuna çorba
Barbunya
Bulgur pilavı
Kıl biber kavurması domatesli
Mozaik pasta (unutmuşum buzlukta, eşim bayılır, hazine bulmuş gibi sevindim)
Buzluktan olunca iş çıkışı markete koşturma derdi de olmayacak, bir mutluyum sormayın
Mezgit genel olarak tatsız bir balıktır zaten. Hic sevmem. Evime asla sokmadım.Dün mezgit salata baklava vardı. İlk defa mezgit yedim ama hiç begenmedik yaaben mi beceremedim. Tarifte un mısır unu tuz karışımına bula az yağda kizart diyodu. Öyle yaptım. A 101 den aldm balığı. Donmuş balık diyemi tatsız. Ama somon aldım geçen aynı şekilde paketli donmuş olarak güzeldi. Resmen zorla yedim .
Bugün sebzeli mercimek çorbası. Lazanya yapcam. Belki sütlü tatlı yaparım.
Kendim yaptım , en kolay tatlı bazen öyle yapıp atarım buzluğa, orda unutmasam iyiymişMozaik pastayı kendiniz mi yapıp attınız yoksa hazır mı ? Bende mi yapsam bı ara buzluk kurtarıcı oluyor çünkü .
Ellerinize sağlık ...