- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Bizim yarın balık günümüzdü yaa, bu menü cumaya kaldıBugun ki menum şöyleydi
Yeşil mercimek çorbası
Nohut
Tavuklu patlican oturtma
Pilav
Salata
Ev yapımı limonata
Tatli bugun son kez kalan baklavayı yedik bitmedi bir turlu
Sahur belli değil henüz
İftar menüm;
Çorba(dünden kalan)
Mantar sote
Soslu makarna
Mevsim salata
Bugün niyetli değilim,gastrit için ilaç kullanmama rağmen hala midem rahatsız Ocak ayından opu yapıldı.O zamandan beri hergün midem bulanıyor doktora gittim ilaç verdi ama geçmiyor haftaya Çarşamba endoskopi randevusu verildi.Sahurda çok huzursuzdum ,birde eşimle aynı evde ayrı odalarda yaşamak iyice moralimi bozuyor.
Gecmis olsun helikobakteri mi var? 3lü tedaviyi mi kullandiniz?İftar menüm;
Çorba(dünden kalan)
Mantar sote
Soslu makarna
Mevsim salata
Bugün niyetli değilim,gastrit için ilaç kullanmama rağmen hala midem rahatsız Ocak ayından opu yapıldı.O zamandan beri hergün midem bulanıyor doktora gittim ilaç verdi ama geçmiyor haftaya Çarşamba endoskopi randevusu verildi.Sahurda çok huzursuzdum ,birde eşimle aynı evde ayrı odalarda yaşamak iyice moralimi bozuyor.
Yapıyor musun menüyüBizim yarın balık günümüzdü yaa, bu menü cumaya kaldı
Sağ ol cnm teşekkür ederim.3 lü tedavi derken neyi kasttin bilemedimGecmis olsun helikobakteri mi var? 3lü tedaviyi mi kullandiniz?
Ben doktorumdan memnun kalmayinca değiştirdim. Mesaji ben yazdim sandim bi an ocakta endoskopi olmustum. Benim gastrit siddetli ve kronik cikti helikobakteri de. Su an doktor degistirdim yeni tedaviye basladik. Ben de oruc tutamıyorum
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin. Sizin için 30 tane Ayetel Kürsi okudumRabbim oruclarinizi kabul eylesin dualarınız da bana ve 5 yaşındaki oğluma yer verir misiniz