- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi konuda bilmiyorum ama teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok tatlısın.İftar menüm;
Sebzeli mercimek çorbası
Patlıcan musakka
Cacık
sebzeli bulgur pilavı (dünden )
Kak (dünden kalan tatlım)
Eşimin işyerinde kovid vakaları artmış.Müdürleri toplantıda küçük wuhan'a döndük şuan ona göre ailelerinizde tedbirlerinizi alın.Bizde evde ayrı odalarda yemek yiyip ayrı odalarda ayrı tuvaletlerin kullanıyoruz.Allahtan bir tane dondurulmuş embriyom var.Bu ay bir sıkıntı olmaz ise transefer yapılacak.Yoksa adamla bir araya gelip çocuk yapma ihti malimizde yok şu dönemde Daha öncede bu şekilde kendimizce önlem almıştık eşim kovid olmuştu ben olmamıştım.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.
Rica ederim.Tesekkur ediyorum tüm sifa dileyenlere. Gastrite sebep olan midede yasayan bir bakteri bu. Mide asidine direncli olduğu için de kurtulmak zor oluyor.
Tüm hastalarimiza sifa versin Rabbim ❣
Sanda afiyet olsun teşekkür ederim ❤Ayy mercimekli köfteye bayılırım Eşim ramazanda iftarda illa sıcak yemek ister, ben ne olsa yerim... Ama eşimin iftarda olmadığı birgün yaparım İnşaAllah. Size afiyet şifa olsun hayırlı iftarlar ❤
Pişi çok çok severim.Herkese hayırlı günler. Bugün biraz değişik bir menü hazırlayacağım. Oğullarım pişi delisi, Ramazan geldiğinden beri yemediler, gönüllerini yapacağım bu akşam.
Dünden şehriyeli tarhana çorbası
Pişi
Dün pazardan mantar almıştık, kararmadan onu sotelemek istiyorum.
Az da zeytin peynir domates salatalık olur galiba
Bir de çay mı yapsam bilemedim.
Kervan yolda düzelecek bugün galiba
Hastayım anlamışımHangi konuda bilmiyorum ama teşekkür ederim
Bende bende yanına da çay ile ömür geçiririmBugün karışık bir menüm oldu sanırım.
Domatesli sehriyeli çorba
Patlıcanli meze
Kızarmış patates
Salata
Yaprak sarma .
Üzümlerden yaptığım meyve suyu.
Hep meze olsa hep meze yerim. Hastasıyım ❤
Herkese ağız tadı ile iftar açmak nasip olsun kızlar ❤
Geçmiş olsun canimGünaydın
Bu gün tavuklu mantar sote var dünden. Yanina bir cesit daha ekleyeceğim. Salata ve yoğurtla esime yeter.
Tatli olarakta sütlac, triliçe aldik dün meshur tatlicimizdan
Doktor helikobakterimin geçmediğini, yeni bir tedavi sekline baslayacagimizi ve zaman kaybetmememiz gerektigini soyledi. En az 2 litre su ve 3 öğün beslenmem gerektiği için ramazan orucuna bu yil erken veda ediyorum icimde bunun hüznü var.
Esime hazırlayacağım menuyu yazarim artik.
Herkese sağlıklı huzurlu ramazanlar diliyorum.
Amin canım cümlemizinÇok tatlısın.
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah.
Cok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz ❤Herkese iyi aksamlar .Iyi dilekleriniz ,dualarınız için cok tesekkur ederim .Tek tek alinti yapamadım. Biraz ağır geçiriyorum. Bugün 5.gunum .Bir anda evimizin ramazan neşesi gitti. En cok buna icerliyorum .
Allah hepinize sağlık, afiyet versin .