Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Aileden uzak olunca bize gurbet oluyor:)
Valla Nevreste şimdi ev arayışına girdik ailemden uzakta oturmak istemiyorum. Biliyorsundur belki istanbulda bir yerden bir yere gitmek çoğu zaman çok zor oluyor. Ama nişanlımın iş yeri oturduğum yere uzak nasıl olacak bilmiyorum ama annem benim en iyi arkadaşım . Ondan uzaklaşırsam o da çok yalnız kalır bende.

En güzelini yapıyosun abla,özellikle erkek çocuklarına öğretin lütfen benim kv eşi dahil oğullarına nerdeyse lokma hazırlayıp verecek öyle alıştırmış hiç iyi değil

hayırlı uğurlu olsun güzel topiğin Nevreste geçen sene de çok iyi olmuştu böyle topik açma gülüm ,ne pişirsem diye düşünmekten saçım ağarıyor yavff sahur da da aynı kahvaltı türü ama illa sıcak pişmiş bir şeyler istiyor benimkiler oohh artık buraya bakar kopya çekerim seviyorum sizi kızlarrrr

Bu kadar karamsar olma canım bir şekilde her şey yoluna girer

En güzelini yapıyosun abla,özellikle erkek çocuklarına öğretin lütfen benim kv eşi dahil oğullarına nerdeyse lokma hazırlayıp verecek öyle alıştırmış hiç iyi değil
Benim eşimde iş yapar canım ama bu zamanla oldu.Yonta yonta bu hale geldi
Oğlumda çok meraklı kek,kurabiye,temizlik,ne dersen yapar.Birlikte sarma bile sarıyoruz:)

Hoşgeldiniz teşekkür ederiz

Bizde tam size sitem ediyorduk.Kaç gündür burada bekliyoruz niye gelmediniz
çenesi düşük parmakları hızlı ekim olarak suçumu kabül ederdim ammaaa valla bildirim yeni gelmiş :))
bu sene heveslendim ben de oruç tutayım dedim troid bezleri alındığından beri tutamıyordum 2 gün tuttum nevrim döndü ilk gün eh işte geçti 2. gün yerimden kalkamadım cidden ama hep yattım yorgunluktan ölüyor gibiydim ilaç saati normalde sabah aç karnına 1 saat sonra yemek serbest ben iftar saati ilacımı içip 40-45 dk bekleyip yedim ilaç dozu dellendi mi ne olduysa bünyem de dellendi tabii valla totoşumun üstüne oturup leptabı açıp kk ye gelemedim
bahanem de haklıyım demi gülümmm daha sitem olmaz hem sen altın kalplisin kıyaman kii sitem bile etmeye

Çok geçmiş olsun canım benim Sağlık her şeyden önemli hiç zorlama kendini
Yok geç kalmış sayılmazsın hiç sitem etmem sana

Yine bütün güzel enerjinle geldin, seni görmek güzel abla
sağ ol gülümmmm ama biliyorsun demi ben arada karıştırıyorum herkesi az mikseliği var hafızamın :))
enerjimi topladım , sana bile yollarım az sonra için de sebepsiz mutluluk hafif üşüme yada karıncalanma gibi değişiklikler hissedersen şaşırma acemi ablan enerji yollamayı başardı demektir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…