Valla Nevreste şimdi ev arayışına girdik ailemden uzakta oturmak istemiyorum. Biliyorsundur belki istanbulda bir yerden bir yere gitmek çoğu zaman çok zor oluyor. Ama nişanlımın iş yeri oturduğum yere uzakAileden uzak olunca bize gurbet oluyor:)
:)) aynen bana da memlektim dışı her yer gurbet.Ay yok ben gurbet deyince nedense öyle sandımgerçi istanbul dışı her yerde bana gurbet :))
En güzelini yapıyosun abla,özellikle erkek çocuklarına öğretin lütfen benim kv eşi dahil oğullarına nerdeyse lokma hazırlayıp verecek öyle alıştırmış hiç iyi değilBen gösteriyorum canım sadece bu yıl kızlar 8. sınıf lgs ye çalışıyorlar.Çok bir şey yaptırmadım.Ama bu yılda oğlumla birlikte her şeyi yaptık.Çok meraklı kızı erkeği yok öğrenmeli.Hatta diyorum öğren eşine yardım edersin
Olsun abla beş gün kârdasın öyle düşünböyle haksızlık olur muuuuuuuuuuuukonu cuma günü açılmış bana bu gün bildirim gelmişşşşşşşşş
Bu kadar karamsar olma canım bir şekilde her şey yoluna girerValla Nevreste şimdi ev arayışına girdik ailemden uzakta oturmak istemiyorum. Biliyorsundur belki istanbulda bir yerden bir yere gitmek çoğu zaman çok zor oluyor. Ama nişanlımın iş yeri oturduğum yere uzaknasıl olacak bilmiyorum ama annem benim en iyi arkadaşım . Ondan uzaklaşırsam o da çok yalnız kalır bende.
Bizde tam size sitem ediyorduk.Kaç gündür burada bekliyoruz niye gelmedinizböyle haksızlık olur muuuuuuuuuuuukonu cuma günü açılmış bana bu gün bildirim gelmişşşşşşşşş
bak işte bardağın dolu yanını gören muhteşem bir insan yaradanına kurban gülüm çook haklısınOlsun abla beş gün kârdasın öyle düşünyani sana birsürü menü var seç beğen al
Yine bütün güzel enerjinle geldin, seni görmek güzel ablabak işte bardağın dolu yanını gören muhteşem bir insan yaradanına kurban gülüm çook haklısın
Benim eşimde iş yapar canım ama bu zamanla oldu.Yonta yonta bu hale geldiEn güzelini yapıyosun abla,özellikle erkek çocuklarına öğretin lütfen benim kv eşi dahil oğullarına nerdeyse lokma hazırlayıp verecek öyle alıştırmış hiç iyi değil
Hoşgeldiniz teşekkür ederizhayırlı uğurlu olsun güzel topiğinNevreste geçen sene de çok iyi olmuştu böyle topik açma gülüm ,ne pişirsem diye düşünmekten saçım ağarıyor yavff sahur da da aynı kahvaltı türü ama illa sıcak pişmiş bir şeyler istiyor benimkiler oohh artık buraya bakar kopya çekerim seviyorum sizi kızlarrrr
Allah razı olsun canım evet öyle her şeyin hayırlısıAllah yardımcın olsun canımİnşaallah her şey yoluna girer Ama unutma şer gibi görünen her şeyin sonu hayır olabilir.
Aynen yontulmayı bekliyolarmış eşimin hakkını yemeyim ilk zamanlara göre çok çok iyi durumda maşallahBenim eşimde iş yapar canım ama bu zamanla oldu.Yonta yonta bu hale geldi
Oğlumda çok meraklı kek,kurabiye,temizlik,ne dersen yapar.Birlikte sarma bile sarıyoruz:)
Geçecek inşaallah.Allah razı olsun canım evet öyle her şeyin hayırlısı
Zamanla daha iyi olacak:)Aynen yontulmayı bekliyolarmış eşimin hakkını yemeyim ilk zamanlara göre çok çok iyi durumda maşallah
çenesi düşük parmakları hızlı ekim olarak suçumu kabül ederdim ammaaa valla bildirim yeni gelmiş :))Bizde tam size sitem ediyorduk.Kaç gündür burada bekliyoruz niye gelmediniz
Çok geçmiş olsun canım benimçenesi düşük parmakları hızlı ekim olarak suçumu kabül ederdim ammaaa valla bildirim yeni gelmiş :))
bu sene heveslendim ben de oruç tutayım dedim troid bezleri alındığından beri tutamıyordum 2 gün tuttum nevrim döndü ilk gün eh işte geçti 2. gün yerimden kalkamadım cidden ama hep yattım yorgunluktan ölüyor gibiydim ilaç saati normalde sabah aç karnına 1 saat sonra yemek serbest ben iftar saati ilacımı içip 40-45 dk bekleyip yedim ilaç dozu dellendi mi ne olduysa bünyem de dellendi tabii valla totoşumun üstüne oturup leptabı açıp kk ye gelemedim
bahanem de haklıyım demi gülümmm daha sitem olmaz hem sen altın kalplisin kıyaman kii sitem bile etmeye
sağ ol gülümmmm ama biliyorsun demi ben arada karıştırıyorum herkesi az mikseliği var hafızamın :))Yine bütün güzel enerjinle geldin, seni görmek güzel abla