Ablaaaa aşağıya ne oldu böyle neden bi anda bukadar kişi olduKonu açmak istediğiniz bölüme gidip Sağ üstteki KONU AÇ butonu ile konunuzu açabilirsiniz:)
Rica ederim:)
Popüler oldukAblaaaa aşağıya ne oldu böyle neden bi anda bukadar kişi oldu
Abicim teşekkür ederizNevreste tamam dimi abla ?
Çok havalıPopüler olduk
Bugün yemekler kimden:)Oranın su böreği efsane oluyor:)Merhaba hatunlar
Buranın canı isterse bildirim geliyor yoksa gelmiyor ☺ ,ilgiiinç
İftar menüm ;
🍽 arabaşı çorbası
🍽 karnıyarık
🍽 pilav
🍽 cacık
🍽 su böreği
🍽 salata
🍽 tepsi kadayıf
Herkese hayırlı iftarlar
Bugün bendenBugün yemekler kimden:)Oranın su böreği efsane oluyor:)
Ellerine sağlık canım maşaallah sanaBugün bendenhem de önceki gece yaptım su böreğini ,ikinci denememdi çok beğenildi
Havamız batsınBiz hep havalıyız
BatsınHavamız batsın
Sağol ablacımEllerine sağlık canım maşaallah sana
Su böreği yapmışsın gerisi mühim değil:)Kayınvalideciğinde sağolsun:)Sağol ablacımayy benden derken karnıyarık kayınvalidemden diğerleri benden dün oraya gittik karnıyarık yedikya gelirken de aldık geldik
Çok güzel olmuş canım
Hayırlı RamazanlarMerhabalar. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah.
Rabbim dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. Kim ne istiyorsa Rabbim hayırlısı ile versin inşallah.
Benim için bu sene ramazan çok buruk geçiyor. Ailemle birlikte geçirdiğimiz son ramazanGenelde menüleri annemle birlikte hazırlıyoruz. O yemek yaparsa ben mutlaka tatlı yaparım.Çorba yaparsa ben yemek yaparım.Bugün menümüz;
- Mercimek çorbası
- Fırında tavuk
- Fırında patates (bunu kremalı yapıyorum enfes oluyor. Patatesleri baharatlayıp ,yarım krema ekliyorum. En son üzerine de kaşar rendeliyorum. Mutlaka deneyin ,herkes bayılıyor)
- Köri soslu makarna
-Komposto
Sağol abla, sizler için sıradan bişeydir eminim ama benim için yeni bi keşif kadar önemliÇok güzel olmuş canımAfiyet olsun
Evlilik inşallah. Çok teşekkür ederim :)Hayırlı Ramazanlar
Şehir değişikliği mi yoksa evlilik mi:)