Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Biliyorum abla rahat ol ben arada sizin takıma uğrardım hatırlarsın belki hatta sana olan sevgimi de ilan etmiştim yine bana enerji yollamıştın bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım benim Sağlık her şeyden önemli hiç zorlama kendini
Yok geç kalmış sayılmazsın hiç sitem etmem sana
biliyorum gülümmm
bir kaç gün öncesine gidip sahur menülerini kolaçan edeyim benim sıpa patates biber kızartması haşlanmış yumurta istedi sahura babası onları yemez ona yapsam diye fikir olsun :)

Biliyorum abla rahat ol ben arada sizin takıma uğrardım hatırlarsın belki hatta sana olan sevgimi de ilan etmiştim yine bana enerji yollamıştın bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
zaten bizim takıma geldiğini hatırladım biliyorum da ne konuştuk onu unutmuştum sen yazınca hatırladım sen çok yaşa o zaman geldi mi enerji :))

Herkese hayirli iftarlar arkadaslar, bana konuyla ilgili bildirim bugün geldi...Ramazan i serif mübarek olsun.
Almanya'da Ramazan i biraz anlatayim biz esimle ikimizde calistigimiz icin esim bana ev islerinde cok yardimci olur ben saglikci oldugum icin vardiyeli calisiyorum cocuklarda büyüdü bir yükleri yok sayilir.
Burda akrabamiz yok ama es dost komsu akrabadanda degerli oluyor...sık sık iftar sofralarinda biraraya geliyoruz.
10 dakika sonra iftar oluyor burada esim iste oldugu icin biz evde yalniziz, bugünkü menümüz ezo gelin corba, et sote, pilav, salata...Allah bu mübarek günde kimin ne hayirli dilegi varsa versin insaallah

Hayırlı iftarlar amin inşaallahHer zaman bekliyoruz

Allah kabul etsin oralarda tamam burdaki gibi ramazan havası yoktur ama herkes birbiriyle akraba gibi yakın candan oluyor biliyorum çok yakınlarım avrupaya dağılmış haldeler

aminnnn , senin de ve tüm almanyada ki tanıdıkların da ramazanı mübarek olsun
ne güzel konu komşu var eee biz de varız burada , hayırlı iftarlar şimdiden

Yaa uzulmeyin lutfen .Ben de ailemle son ramazanimda kalkar sahur hazirlardim .Iclenirdim bir daha birlikte olamayız diye .Sagolsun esim her ramazan bir kac gün aileme götürür.
Ilk zamanlar cok dokunuyordu yalnizlik .Hele ramazanda 2 kisilik sofra .Ama su an oğlum katıldı aramiza .Oldukca neseli geciyor iftarlarimiz .

Yaa maşallah . İnşallah bizde böyle oluruz.

pinkpantera sen eski prenstuqsun değilmi
evet canim

benim sahur menüsü tam belli oldu
oğluma patates kızarması biber kızarması( özlemiş yazdan beri ilk yiyecek sıpam :)), haşlanmış yumurta çoban peyniri
eşime peynirli yumurta gerisi de bildik kahvaltı çeşitleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…