Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bende fırında kremalı patates çok yaparım ama kaşar koymuyorum çok ağır oluyor diye ellerinize sağlık
Malesef bazen hayat şartları ayrı kalmayı gerektiriyor, bende gurbetteyim

Hayırlı olsun canım bende 17 yıldır dışardayım.Ailemden ayrı geçiriyorum.İlk yıllar zor oluyor ama zamanla alışıyorsun.Umarım çok mutlu olursunuz
Tamam inşaaallah bekleriz
Rica ederim canım eşlik ettiğiniz için ben teşekkür ederim

Nevreste 'cim bende bir şey yazayım bu ara şansım ve işlerim yolunda gitmiyor dua isterim
Bu hafta kaynanayı görümceyi falan iftara çağıracam kısmet olursa başlangıç için Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
salata ve buzlukta sürekli bulunan kendi elcağımla açtığım mantı yapıcam
Tatlı olarak kayınbaba şerbetli her şeyi çok sever ama en çok yaptığım Şekerpareyi beğenir yine ondan yapmayı düşünüyorum farklı şekil vererek geçen nette gördüm istiridye şekli veriyordu bayan çok şık olmuştu

Bende fırında kremalı patates çok yaparım ama kaşar koymuyorum çok ağır oluyor diye ellerinize sağlık
Malesef bazen hayat şartları ayrı kalmayı gerektiriyor, bende gurbetteyim
Aslında ağır olmuyor çünkü ben mozorella ile karıştırıp yapıyorum genelde :) Ama üzerine kaşarla da mutlaka denemelisiniz. Gerçekten çok güzel oluyor.
Evet ayrı kalmayı düşünmesi bile çok zor. Siz ülke değiştirmişsiniz. Rabbim yardımcınız olsun. Üzülmeyin ama bakın 11ayın sultanı geldi.

Eğer bdv takip ediyorsan beni mutlaka görmüşsündür. İnşallah 2.evliliğim olacak. O yüzden de biraz buruğum. Aileden ayrı kalmak ne demek iyi biliyorum. Amin inşallah hepimiz mutlu oluruz

Tamam kaşarlı da denerim ozaman
Yok ben ülke değiştirmedim bilgilerimde öyle yazıyorsa bi yanlışlıklar vardır bende evlenip şehir değiştirdim mutlulukla kavuşalım inşallah

Allah yardımcın olsun canım İnşaallah her şey yoluna girerAma unutma şer gibi görünen her şeyin sonu hayır olabilir.

Eğer bdv takip ediyorsan beni mutlaka görmüşsündür. İnşallah 2.evliliğim olacak. O yüzden de biraz buruğum. Aileden ayrı kalmak ne demek iyi biliyorum. Amin inşallah hepimiz mutlu oluruz
Nick yabancı gelmedi ama çok bilmiyorum.Belki okumuş olabilirim .
Hakkınızda hayırlısı canım inşaallah bu sefer her şey daha güzel olur

Oda öğrenir annesi Ama haklısın çocukla zor:)
Ayy kesinlikle her yaptığımı gösteriyorum ona, benim annem titizlikten bizi hiç böyle şeyler yaparken yanına koymazdı küçükken büyüyünce de aman siz ders çalışın kitap okuyun diyip koymadı ben içimdeki hevesle öğrendim yapıştım anneme

Ben gösteriyorum canım sadece bu yıl kızlar 8. sınıf lgs ye çalışıyorlar.Çok bir şey yaptırmadım.Ama bu yılda oğlumla birlikte her şeyi yaptık.Çok meraklı kızı erkeği yok öğrenmeli.Hatta diyorum öğren eşine yardım edersin

Tamam kaşarlı da denerim ozaman ☺
Yok ben ülke değiştirmedim bilgilerimde öyle yazıyorsa bi yanlışlıklar vardır bende evlenip şehir değiştirdim mutlulukla kavuşalım inşallah
Ay yok ben gurbet deyince nedense öyle sandım gerçi istanbul dışı her yerde bana gurbet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…