- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Evet o canım:)pinkpantera sen eski prenstuqsun değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o canım:)pinkpantera sen eski prenstuqsun değilmi
Biliyorum abla rahat ol ben arada sizin takıma uğrardım hatırlarsın belki hatta sana olan sevgimi de ilan etmiştim yine bana enerji yollamıştın bu arada geçmiş olsun dikkat et kendinesağ ol gülümmmm ama biliyorsun demi ben arada karıştırıyorum herkesi az mikseliği var hafızamın :))
enerjimi topladım , sana bile yollarım az sonra için de sebepsiz mutluluk hafif üşüme yada karıncalanma gibi değişiklikler hissedersen şaşırma acemi ablan enerji yollamayı başardı demektir :))
biliyorum gülümmmÇok geçmiş olsun canım benim Sağlık her şeyden önemli hiç zorlama kendini
Yok geç kalmış sayılmazsın hiç sitem etmem sana
Tamam canım kolay gelsin her zaman beklerizbiliyorum gülümmm
bir kaç gün öncesine gidip sahur menülerini kolaçan edeyim benim sıpa patates biber kızartması haşlanmış yumurta istedi sahura babası onları yemez ona yapsam diye fikir olsun :)
zaten bizim takıma geldiğini hatırladım biliyorum da ne konuştuk onu unutmuştum sen yazınca hatırladım sen çok yaşa o zaman geldi mi enerji :))Biliyorum abla rahat ol ben arada sizin takıma uğrardım hatırlarsın belki hatta sana olan sevgimi de ilan etmiştim yine bana enerji yollamıştın bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
Sen yazınca zaten enerjik oluyorum ki benzaten bizim takıma geldiğini hatırladım biliyorum da ne konuştuk onu unutmuştum sen yazınca hatırladım sen çok yaşa o zaman geldi mi enerji :))
Hayırlı iftarlar amin inşaallahHer zaman bekliyoruzHerkese hayirli iftarlar arkadaslar, bana konuyla ilgili bildirim bugün geldi...Ramazan i serif mübarek olsun.
Almanya'da Ramazan i biraz anlatayim biz esimle ikimizde calistigimiz icin esim bana ev islerinde cok yardimci olur ben saglikci oldugum icin vardiyeli calisiyorum cocuklarda büyüdü bir yükleri yok sayilir.
Burda akrabamiz yok ama es dost komsu akrabadanda degerli oluyor...sık sık iftar sofralarinda biraraya geliyoruz.
10 dakika sonra iftar oluyor burada esim iste oldugu icin biz evde yalniziz, bugünkü menümüz ezo gelin corba, et sote, pilav, salata...Allah bu mübarek günde kimin ne hayirli dilegi varsa versin insaallah
Allah kabul etsin oralarda tamam burdaki gibi ramazan havası yoktur ama herkes birbiriyle akraba gibi yakın candan oluyor biliyorum çok yakınlarım avrupaya dağılmış haldelerHerkese hayirli iftarlar arkadaslar, bana konuyla ilgili bildirim bugün geldi...Ramazan i serif mübarek olsun.
Almanya'da Ramazan i biraz anlatayim biz esimle ikimizde calistigimiz icin esim bana ev islerinde cok yardimci olur ben saglikci oldugum icin vardiyeli calisiyorum cocuklarda büyüdü bir yükleri yok sayilir.
Burda akrabamiz yok ama es dost komsu akrabadanda degerli oluyor...sık sık iftar sofralarinda biraraya geliyoruz.
10 dakika sonra iftar oluyor burada esim iste oldugu icin biz evde yalniziz, bugünkü menümüz ezo gelin corba, et sote, pilav, salata...Allah bu mübarek günde kimin ne hayirli dilegi varsa versin insaallah
aminnnn , senin de ve tüm almanyada ki tanıdıkların da ramazanı mübarek olsunHerkese hayirli iftarlar arkadaslar, bana konuyla ilgili bildirim bugün geldi...Ramazan i serif mübarek olsun.
Herhalde ev yapimi baklava bekliyorlardi :)) Takilmadim fazla sorgulamiyorum esimin kardesleriydi.Aa neden yemediler tatli ve yememek nasil bisey ola kj ben de cok yaparim hira tatlisini
benim bulaşıklar duruyor :) mutfakta masa üzerin de leptap demir baş ya sol tarafımdan bana bakıyor bulaşıklar ben de kalkayım hadi ikimize de kolay gelsin :)Benim çenem düştü ,yapılacak bir iki şey var kalkıp onları halledeyim, size bol muhabbetler, görüşürüz
en iyisi ne diye takılıp da canım enerjini boşa kötüye kullanasın ertesi güne siz yersiniz çok fazlaysa bir komşuna verirsin olur biter :)Herhalde ev yapimi baklava bekliyorlardi :)) Takilmadim fazla sorgulamiyorum esimin kardesleriydi.
Yaa uzulmeyin lutfen .Ben de ailemle son ramazanimda kalkar sahur hazirlardim .Iclenirdim bir daha birlikte olamayız diye .Sagolsun esim her ramazan bir kac gün aileme götürür.Merhabalar. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah.
Rabbim dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. Kim ne istiyorsa Rabbim hayırlısı ile versin inşallah.
Benim için bu sene ramazan çok buruk geçiyor. Ailemle birlikte geçirdiğimiz son ramazan Genelde menüleri annemle birlikte hazırlıyoruz. O yemek yaparsa ben mutlaka tatlı yaparım.Çorba yaparsa ben yemek yaparım.Bugün menümüz;
- Mercimek çorbası
- Fırında tavuk
- Fırında patates (bunu kremalı yapıyorum enfes oluyor. Patatesleri baharatlayıp ,yarım krema ekliyorum. En son üzerine de kaşar rendeliyorum. Mutlaka deneyin ,herkes bayılıyor)
- Köri soslu makarna
-Komposto
Yaa maşallah . İnşallah bizde böyle oluruz.Yaa uzulmeyin lutfen .Ben de ailemle son ramazanimda kalkar sahur hazirlardim .Iclenirdim bir daha birlikte olamayız diye .Sagolsun esim her ramazan bir kac gün aileme götürür.
Ilk zamanlar cok dokunuyordu yalnizlik .Hele ramazanda 2 kisilik sofra .Ama su an oğlum katıldı aramiza .Oldukca neseli geciyor iftarlarimiz .
sen yapmis ikram etmissin ister yesinler ister yemesinler keyifleri bilirHerhalde ev yapimi baklava bekliyorlardi :)) Takilmadim fazla sorgulamiyorum esimin kardesleriydi.
Eki Görüntüle 2265013
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 6 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.5 Mayıs Pazar gecesi ilk sahurumuzu yapacağız.
Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah.
Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz umarım.
İftarda ve sahurda yapacaklarımızı yazarsak birbirimize fikir olur.
Ramazan için ne tür hazırlıklar yapıldı.Onları da paylaşırsanız öncesinde bizlere yardımcı olursunuz.
Şimdiden hepinize Hayırlı Ramazanlar
Geçmiş yıllarda yapılan Ramazan sofraları yarışmalarımız iftar davetleriniz için yardımcı olabilir.
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
İftar ve Sahur Menülerimiz
2018 Hergün Bir İftar Menüsü
2017 Hergün Bir İftar Menüsü
Sahur İçin Tarifler
Eki Görüntüle 2265013
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 6 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.5 Mayıs Pazar gecesi ilk sahurumuzu yapacağız.
Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah.
Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz umarım.
İftarda ve sahurda yapacaklarımızı yazarsak birbirimize fikir olur.
Ramazan için ne tür hazırlıklar yapıldı.Onları da paylaşırsanız öncesinde bizlere yardımcı olursunuz.
Şimdiden hepinize Hayırlı Ramazanlar
Geçmiş yıllarda yapılan Ramazan sofraları yarışmalarımız iftar davetleriniz için yardımcı olabilir.
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
İftar ve Sahur Menülerimiz
2018 Hergün Bir İftar Menüsü
2017 Hergün Bir İftar Menüsü
Sahur İçin Tarifler
evet canimpinkpantera sen eski prenstuqsun değilmi