Kızlar ya bişey sorucam .
Cumartesı gunu misafirim var et sote yapmak ıstıyorum .
Ama 5 e işten çıktıgım için pişmez diye korkuyorum
Acaba dıyorum et soteyi bu akşam yapsam yarına tadı kötu olur mu ?
Yok bugun aldık kasaptan . yarın yapıcam dıye buzluğa atmadım .cnm et buzlu değilse eğer yrm saat en geç 45 dkda pişer hayli hayli yetiştirirsin
Yok bugun aldık kasaptan . yarın yapıcam dıye buzluğa atmadım .
Nerde oturuyorsunuz fiyatlar gercekten cok pahalıymış oradaBirkaç gündür banlıydım yazamadım. Gündüz de pazara falan gittim. Pazar yine ateş pahası, semizotu yine 5 liraydı, almadım tabi kiAlmak istesem alabilecek durumum var çok şükür, ya canı çekip de alamayanlar ne yapsın. Çilek-kiraz-kayısı-erik 10 lira civarında kilosu. Patates 3,5-soğan 3 lira. Yazık günah yaa, insanlar asgari ücretle kira mı ödesin, çocuk mu okutsun, karnını mı doyursun. Pazarcılar ramazanda iyice arttırıyor fiyatları, canı çeker alır diye güvenerek. Allah merhamet versin biraz kalplerine
İftar menüm
Domates çorba
Taze fasülye
Tavuklu pilav
Cacık
Şerbet
Sahurda da bazlamadan tost yapacağım büyük ihtimal.
İstanbul-Yenibosna tarafıNerde oturuyorsunuz fiyatlar gercekten cok pahalıymış orada
Birkaç gündür banlıydım yazamadım. Gündüz de pazara falan gittim. Pazar yine ateş pahası, semizotu yine 5 liraydı, almadım tabi kiAlmak istesem alabilecek durumum var çok şükür, ya canı çekip de alamayanlar ne yapsın. Çilek-kiraz-kayısı-erik 10 lira civarında kilosu. Patates 3,5-soğan 3 lira. Yazık günah yaa, insanlar asgari ücretle kira mı ödesin, çocuk mu okutsun, karnını mı doyursun. Pazarcılar ramazanda iyice arttırıyor fiyatları, canı çeker alır diye güvenerek. Allah merhamet versin biraz kalplerine
İftar menüm
Domates çorba
Taze fasülye
Tavuklu pilav
Cacık
Şerbet
Sahurda da bazlamadan tost yapacağım büyük ihtimal.