- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
maşaAllah Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =) neyin olacak28 haftalik hamileyim canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşaAllah Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =) neyin olacak28 haftalik hamileyim canim :)
ayh çok yağlı olmaz mı oŞakşuka:)
Amin canim Allah razi olsun oglum olacak ve hala isim bulamadik var mi oneriniz :))maşaAllah Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =) neyin olacak
Sicak suda gunes altina koy canim hepsini cozunmusken de kus basi dograyip yemeklik porsiyonlarla buzluga atarsinKızlar ben gene bisey danismak istiyorum
Eşim aradı az önce canı kavurma istiyomus. Aldığımız etide direk buzluğa atmış komple. şimdi çıkardım ama nasıl çabuk çözünmesini sağlayabilirim içinden az bise alcam ama
canım çeşme suyunun içine koy arkadaşım poşeti ileKızlar ben gene bisey danismak istiyorum
Eşim aradı az önce canı kavurma istiyomus. Aldığımız etide direk buzluğa atmış komple. şimdi çıkardım ama nasıl çabuk çözünmesini sağlayabilirim içinden az bise alcam ama
yaaa ama ne kadar tatlı dillisiniz..maaşallah...Ooooo saat iki olmuş!
Çok şükür bugünü de yarıladık Allahımın izniyle.
Kaç gündür canım bulgur ve cacık istiyor ama evdeki yemeklerden ve dışarı çıktığımız zamanlardan fırsat kalmadı. Bir an önce yapalım inşallah.
Şimdi gelelim menümüze;
Sahur;
2 yumurta
2 peynir
3 ceviz
3 badem
1 hurma
Bol su!!!
Veee Bergama simidi içine kaşar konup tost makinasında ısınma sonucu oluşan minik çiçek ekmecik.
Bir de Bergama Ramazan kırmızı beyaz helvası.
Bu akşam iftara yakın iş arkadaşlarımıza davetliyiz,fıstıklı baklava sever,giderken onu götüreceğiz, inşallah. Menüsünü bilmiyorum,"yorma kendini" dedim sadece.
Bu gece de sahura kalkarken eğer yorgun olmazsak fırına gidelim,diyorum. Gevrek ve boyoz alalım,özledim pek çok.
Bu arada hepimizin cuması mübarek,dualarımız kabul olsun inşallah... Kalbimizden geçen her dileğimizin gerçek olmasını nasip etsin büyük Allahım inşallah.
Hepimizin ellerine kollarına sağlık,Allahım oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Allahım olmayanlara da versin inşallah...
E tabi kızardığı i için patlıcanlar yag cekiyo biraz..Döküm tavam varsa cnm,yağsız soteleyebilirsin.Üzerüne bol omates sos aynı olur:)ayh çok yağlı olmaz mı o
Canim bugunden sadece etini kavur yarin da soteye ekleyecegin biberi domatesi felan kavurup etini eklersinKızlar ya bişey sorucam .
Cumartesı gunu misafirim var et sote yapmak ıstıyorum .
Ama 5 e işten çıktıgım için pişmez diye korkuyorum
Acaba dıyorum et soteyi bu akşam yapsam yarına tadı kötu olur mu ?
Düdüklüdemı yapsam peki ?Canim bugunden sadece etini kavur yarin da soteye ekleyecegin biberi domatesi felan kavurup etini eklersin
Bn hic çözdürmem eti,fırın poşetine atıyrum.Kendi buharında hafif haşlanıyor,ordan alıp sote yapıorum.Hem yumuşacık oluyor..Düdüklüdemı yapsam peki ?
Yoksa normal tencerede ilk başta muhurleyıp sonra kısıp ateşte sadece etmi kavurayım ve tam pişireyim mi ?
Teşekkür ederimBn hic çözdürmem eti,fırın poşetine atıyrum.Kendi buharında hafif haşlanıyor,ordan alıp sote yapıorum.Hem yumuşacık oluyor..