Hoşgeldin canımWuhuyyyyy çok güzel bir konu olmuş bize de örnek olur
Teşekkür ederim:)Hayirli uğurlu olsun topiğin takipteyim bu ramazan inşallah
Canım hepimiz günlük menülerimizi yazarsak birbirimize faydamız olurAy Nevoşum bidenem datlım .Ne iyi olmus 2 gündür diyorum ki şöyle ne yapacagımı bilsemde ona göre alısveris yapsam .Bi tek düsünmek yoruyor beni .
Bi on günlük yazın yormayın beni .
Bizde büyük ihtimal kahvaltı yaparız:)Ilk sahura kahvaltilikla baslicaz bakalim ilerleyen zamanlarda guzel menuler gormek super olur
Merhabalar hosbuldummBizde büyük ihtimal kahvaltı yaparız:)
Hoşgeldiniz:)
İlk menümüz geldi:)Köfteli yoğurt çorbası
Paçanga böreği
Kereviz graten + soslu dana rosto
Kıbrıs tatlısı
(Cumartesi günü özel misafirlerimiz gelecek iftara. O günkü menümüz kafamda bu şekilde)
Hoşgeldin canım hayırlı Ramazanlarhoşgelmiş bereketli gelmiş. bugün içimde bi burukluk var anlamsızca. ailemle gecirdigim o ramazanlar aklıma geldi. çocuktuk o zamanlar. biz uyurduk canım babam sahura kadar beklermiş. sahur vakti anneme bile demeden soframızı kurar uyandırırdı bizi. o zamanlar balkabagı mevsimine denk gelirdi ramazanlar balkabagı ile annemin yaptıgı o mis kolulu ekmegi yemesini çok severdim. 5 kardeşiz biz hepsiniyle gecirdigim o güzel ramazanları özledimmm.
neyse ilk sahurumuz kahvaltılık olur yumurta peynir zeytin cay.
yarınki menum
fırında patatesli tavuk.
şehriyeli pirinc pilavı.
mercimek corbası.
salata
Hoşgeldin canım hayırlı Ramazanlarhoşgelmiş bereketli gelmiş. bugün içimde bi burukluk var anlamsızca. ailemle gecirdigim o ramazanlar aklıma geldi. çocuktuk o zamanlar. biz uyurduk canım babam sahura kadar beklermiş. sahur vakti anneme bile demeden soframızı kurar uyandırırdı bizi. o zamanlar balkabagı mevsimine denk gelirdi ramazanlar balkabagı ile annemin yaptıgı o mis kolulu ekmegi yemesini çok severdim. 5 kardeşiz biz hepsiniyle gecirdigim o güzel ramazanları özledimmm.
neyse ilk sahurumuz kahvaltılık olur yumurta peynir zeytin cay.
yarınki menum
fırında patatesli tavuk.
şehriyeli pirinc pilavı.
mercimek corbası.
salata
Hoşgeldin canım hayırlı RamazanlarÇok haklısın çocukluğumuzda ailemiz ile geçirdiğimiz Ramazanlar bir başka oluyordu.
Evli misin?