cok tesekkur ederim :)Rica ederim ne demek . :) Görsel açısından kesinlikle dediğiniz gibi şık oluyor. İnanılmaz doyurucu oluyor :)
Mercimek çorbam ve pilavım var yanına ben de tavuk sote semiz otu yapayım eline sağlıkIftar menüsü;
- Mercimek çorbası
- Tavuk sote
- Nohutlu pirinç pilavı
- Yoğurtlu semizotu
- Yeşil salata
gayet guzel bence canim. zaten iftarda fazla bir sey yiyemiyor insan, istese de =) icli kofteyi ilk defa yapacagim demişsin, o belki riskli olabilir, onun disinda gayet uyumlu menunKızlar bana da bir el atın emin olamadım menümdenAnnemlere de aynısını yapacağım muhakkak yeterli gelir onlarada, kv ve eltimlere de aynı menüyü düşünüyorum bir arada alacağım uyumlu olmuş mu Ramazan ayına yakışır mı Lazanya başlı başına doyurucu olduğu için yanında ilk defa deneyeceğim içli köfteyi düşündüm
Mercimek çorbası
İçli köfte
Kıymalı lazanya
Çoban salatası
Kırmızı biber yoğurtlu
Cacık
Kedidilli tiramisu
Teşekkür ederim yorumun için canımgayet guzel bence canim. zaten iftarda fazla bir sey yiyemiyor insan, istese de =) icli kofteyi ilk defa yapacagim demişsin, o belki riskli olabilir, onun disinda gayet uyumlu menun
Afiyet olsun cnm ikimize deMercimek çorbam ve pilavım var yanına ben de tavuk sote semiz otu yapayım eline sağlık
Elinize sağlık evde 1 paket mantarım var tarihi geçmeye de 2 gun kalmıs napsam diye düsünüyordum yarın makarnayla deneyeyim bendeİftar menümüz :
Ezogelin çorbası
Lokum
Kremalı mantarlı makarna
Ev yapımı ayran
Şekerpare
Sahur - kahvaltılık
İftar menümüz :
Ezogelin çorbası
Lokum
Kremalı mantarlı makarna
Ev yapımı ayran
Şekerpare
Sahur - kahvaltılık
eline sağlık baya çeşit varBizim menüde
Şehriyeli domates çorbası (henüz yapmadım)
Ekşili(terbiyeli köfte)
Etli biber dolma
Zeytinyağlı taze fasülye
Yoğurtlu patlıcan kabak kızartma
Reyhan şerbeti
Güllaç