Yogurdunu kendi mayaliyordur evde yapiyordur o anlaminda kullanmistir muhtemelenEv yapımı ayran mı, ne günlere kaldık yahu
Millet hazırını ala ala ayranı da mı hazır gıda kategorisine soktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogurdunu kendi mayaliyordur evde yapiyordur o anlaminda kullanmistir muhtemelenEv yapımı ayran mı, ne günlere kaldık yahu
Evet dün akşam yaptım yarısını. Güllaç, çorba, kızartmayı bugün yaptım.eline sağlık baya çeşit var
Ev yapımı ayran mı, ne günlere kaldık yahu
Yayla çorbası-şehriye çorbası veya domates çorbasıKızlar borcamda karışık kumpir yapıcam ama biz çorbasız duramıyoruz, yanına bir çorba yapayım diyorum da en basit ne çorbası yapabilirim? Mercimek demeyin, onu birkaç gün önce yapmıştım.
Yayla çorbası-şehriye çorbası veya domates çorbası
Rica ederim canımDomates yapabilirim. :) Çok teşekkür ederim
En basit tarhana yada sehriyeKızlar borcamda karışık kumpir yapıcam ama biz çorbasız duramıyoruz, yanına bir çorba yapayım diyorum da en basit ne çorbası yapabilirim? Mercimek demeyin, onu birkaç gün önce yapmıştım.
En basit tarhana yada sehriye
Bi tik ustu domates corbasi:)
Afyet olsun. Bende yazdktan sonra gordum:)Kuşum evimizde tarhana yok, domates yapıcam galiba. Çok teşekkürler :)
Yogurdunu kendi mayaliyordur evde yapiyordur o anlaminda kullanmistir muhtemelen
Ev yapımı yoğurttan ev yapımı ayran .
Hepsi ayrı ayrı lezzetli yemekler ama menü oluşturmamış bence canım yaKızlar bana da bir el atın emin olamadım menümden Annemlere de aynısını yapacağım muhakkak yeterli gelir onlarada, kv ve eltimlere de aynı menüyü düşünüyorum bir arada alacağım uyumlu olmuş mu Ramazan ayına yakışır mı Lazanya başlı başına doyurucu olduğu için yanında ilk defa deneyeceğim içli köfteyi düşündüm
Mercimek çorbası
İçli köfte
Kıymalı lazanya
Çoban salatası
Kırmızı biber yoğurtlu
Cacık
Kedidilli tiramisu
Kızlar bana da bir el atın emin olamadım menümden Annemlere de aynısını yapacağım muhakkak yeterli gelir onlarada, kv ve eltimlere de aynı menüyü düşünüyorum bir arada alacağım uyumlu olmuş mu Ramazan ayına yakışır mı Lazanya başlı başına doyurucu olduğu için yanında ilk defa deneyeceğim içli köfteyi düşündüm
Mercimek çorbası
İçli köfte
Kıymalı lazanya
Çoban salatası
Kırmızı biber yoğurtlu
Cacık
Kedidilli tiramisu
Ellerine sağlık ablamAnam anam anaaaammm, beliiiiiiimm, rutin ev işleri, dört bacaklımın yıkanması, yürüyüşleri derken çok yoruldum, ayrıca bir süre yaprak görmek istemiyorum
Bugün ayıptır söylemesi yaprak sarayım dedim, kızım anne zeytinyağlı olsun, iftarda soğuk soğuk yerim canım hiç sıcak yemekler çekmiyor dedi, eşime söyledim o da ooooooo yaprak mı o zaman etli olsun dedi
Yemek konusunda eşime de kıyamam kızıma da, hem etli sardım hem zeytinyağlı, belim koptuuuuu
Bu zeytinyağlım, etliyi eklemeyeyim, yer gök yaprak olacak yoksa :))))
Eki Görüntüle 2149189