- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
genç olsaydı kesin dövüşürdük biz böyle iyiBizimki genc her yere yetisir masallah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genç olsaydı kesin dövüşürdük biz böyle iyiBizimki genc her yere yetisir masallah .
ben o zaman riske atmayım normal yogurt katayım =)ayh o konuda bişi diyemicem hiç tüketmediğim için
yani bence de..kokusu fln oluyosa nasıl bir sonuçla karşı karşıya kalınır bilemedimben o zaman riske atmayım normal yogurt katayım =)
cok sagolun :) aksama yapacagımyok su eklemeyin..fırını ısıtıp koyun..en yükseğe getirin 40-45 dkda pişmiş olur..
aynen kurtarıcı..2 yemek kaşığı da yoğurt koy tavuğun sosuna..çok güzel kızarıyor
Ben sadece tavuğu dediğiniz gibi yapıyorum ama sebzelerle hiç harmanlamamistim. Lezzetli oluyorsa sebzeleri de yoğurtlu sosla harmanlayıp yaparım bir dahaki sefere.ayh o konuda bişi diyemicem hiç tüketmediğim için
rica ederim...beğenirsiniz inşallah..afiyet olsun şimdiden..cok sagolun :) aksama yapacagım
yağınız az koymuş olabilir misiniz?
büyük bi kapta tavuğu, patatesi, biberi,sarımsağı 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı salça, tuz, karabiber(az),pulbiber,kekik ve zyağı ekleyerek karıştırın..tavuk deriliyse yağı çok da fazla koymayabilirsiniz.2-3 yemek kaşığı yeterli olur bence.fırın tepsisine dizdikten sonra üzerine domates koyun halka şeklinde ve fırına verin.
bu şekilde kuruyacağını zannetmiyorum.ya fırında uzun süre bıraktınız ya da yağ az koydunuz ondan kurumuştur.
tavuğu ben genelde sade koyuyorum siz sosluyorsunuz sanırım
nasıl yapıyorsunuz tarif edermisin lütfen.
sade koyunca bana tavuk kokuyo gibi geliyo..bu şekilde yapıyorum ben..
cok sagolun :) oruclarınız kabul olsun ins.rica ederim...beğenirsiniz inşallah..afiyet olsun şimdiden..
Gevrek boyozIftar menümüz
Fırında köfte patates domates ve biber
Bulgur pilavı
Soğuk ayran asi corbasi
Dun sahur.
Gevrek boyoz
Kahvaltılık meyve
yağınız az koymuş olabilir misiniz?
büyük bi kapta tavuğu, patatesi, biberi,sarımsağı 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı salça, tuz, karabiber(az),pulbiber,kekik ve zyağı ekleyerek karıştırın..tavuk deriliyse yağı çok da fazla koymayabilirsiniz.2-3 yemek kaşığı yeterli olur bence.fırın tepsisine dizdikten sonra üzerine domates koyun halka şeklinde ve fırına verin.
bu şekilde kuruyacağını zannetmiyorum.ya fırında uzun süre bıraktınız ya da yağ az koydunuz ondan kurumuştur.
zaten cok susadm yine ben o kadar da su içiyorum
sahurdan sonra uyku gelmiyor sürekli lavabo bekliyorum halbisem
cok tesekkur ederim. bu da aklımda olacak güveç kaplarında cok şık ve güze olacaktır eminim :) cok sagolun..
yağ hiç koymamıstım :) cok sagolun bu tarife gore yapacagım :) bir de su eklemem gerekiyor mu? 30-40 dk da pişer sanırım degil mi?