- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Sen çok uğruyorsun sankipanpa arada bana uğra
napim annene mi yazayım sen gelicenki konuşucazSen çok uğruyorsun sanki
Onu ben de denicem en yakın zamandaCanım bu kozalak mantının servisi ve yenişi nasıl oluyor bana zor yenirmiş gibi geliyor da : ))
E yaz canım nolcak ben görürüm evli hatunsun ne bileyim ne zaman müsaitsinnapim annene mi yazayım sen gelicenki konuşucaz
ben misafire uygun bulmadım açıkcası bulamaç gibi olur servis tabağında anca çekirdek ailecek yenir bence bu yemekOnu ben de denicem en yakın zamanda
Bütün gün kk ve faceteyim ben kızım eşim kendi halinde sen yaz arada konuşalım olmuyo böyle : ))E yaz canım nolcak ben görürüm evli hatunsun ne bileyim ne zaman müsaitsin
Yalnız tadı çok güzel olur kesin ben denicem en yakın zamanda çekirdek ailecek yer bildiririm sanaben misafire uygun bulmadım açıkcası bulamaç gibi olur servis tabağında anca çekirdek ailecek yenir bence bu yemek
Tamam canım ben de öyleyim zaten yazarımBütün gün kk ve faceteyim ben kızım eşim kendi halinde sen yaz arada konuşalım olmuyo böyle : ))
bencede güzel olur bildir kuzum beklemedeyimYalnız tadı çok güzel olur kesin ben denicem en yakın zamanda çekirdek ailecek yer bildiririm sana
Tamamdır canımbencede güzel olur bildir kuzum beklemedeyim
Bol şansEşime tost yaptım gelip aldı işyerinden..Bende ekmeksiz peynir yedim sadece bugün rejime girdim bana şans dileyin : )
Zor olmuyor ortaya servis ediliyorCanım bu kozalak mantının servisi ve yenişi nasıl oluyor bana zor yenirmiş gibi geliyor da : ))
Teşekkürler adra..Ellerinize sağlık.Afiyet olsun kızlar.
o kadar güzel anlattınki iyikide gitmişsinizz..günaydın hanımlar hayırlı sabahlar
dün rüzgara yenilmeyip yaptık yemeklerimizi gittik sahile gittiğimiz bir güzel bir güzel ne bir rüzgar nede başka bişey o kadar güzeldi ki iyiki iptal etmeyip gelmişiz dedik(bizim lojmanlar baya bi tepede kaldığı için günün 7/24 saati hep eser bazen bizide yanıltır rüzgar) ohh mis mis çok güzel geçti ki sonrasında park a gittik çocukları oynattık atlı karınca kaydırak salıncak falan filan çok mükemmel geçti