kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo
o yüzden bi el atıverin kızlar
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo
evetSizde mi toplanacaksınız
ayy ben ben bu kadarını yapamam yetişemem çünkü ama hoşuma giden kafama yatanlar da oldumercimek çorbası
pilav
barbunya pilaki ya da yeşil fasulye (ortaya)
bir börek çeşidi (ortaya )
fırında patatesli tavuk
salata
cacık yada yoğurt
komposta ya da herhangibir içecek
tatlı olarak
şerbetli ise ; revani , şekerpare ,kalburabastı , Kemalpaşa, kadayıf .cevizli kadayıf sarma, kremşantili etimek tatlısı vs
sütlü ise; güllaç ,sütlaç ( ama pilav yaparsan sütlaç da pirinçli pek hoş olmaz) herhangibir puding çeşidi
pudingli kedili bisküvisi vs gibi olabilir.
ani oldu canım ya zaten yabancı değiller allahtan niyetli değilim o yüzden 2 saat içinde inş. yetiştiririmBütün menüyü senmi hazırlayacaksın?daha önce kim ne yapacak ne kararlaştırıldıysa getirsinler bence,bende çalışıyorum ve biliyorum çok zor yetişmesi eğer sadece sen hazırlayacaksan,mesela bir gün önceden yaprağımı sarıyorum,tatlımı yapıyorum önden hazırlık olmayınca çok zor oluyor.
Ne yapacağına karar verdin mi canımevet
ayy ben ben bu kadarını yapamam yetişemem çünkü ama hoşuma giden kafama yatanlar da oldutş.ler
ani oldu canım ya zaten yabancı değiller allahtan niyetli değilim o yüzden 2 saat içinde inş. yetiştiririm
Merhaba :)kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo
Pratik menu arayan arkadasa-
Sehriye corbası
Fırın posetinde patatesli tavuk(yarim saate pisiyo zahmetsiz)
Patates,köfte(kizartma)
Pirinc yada bulgur pilavı
Salata
*Hazır haslanmıs fasulye alip piyaz yapabilirsiniz
*Hazir garnitur alip salata yapabilirsiniz
*Hazir köz biber alıp yogurtlayabilirsiniz
*Domates soslu kızartma yapabilirsiniz
*yıldız sehriyeden salata yapabilirsiniz
Meze tarzı seylerde sofrayı kolay ve zamandan tasarruflu kalabalık gosterebilrsiniz
Kadayifli muhallebi zahmetsiz
Kavun
Ne yapacağına karar verdin mi canım
Yabancı değil ise
Mercimek çorbası
Fırında soslu tavuk
Pilav
Salata
Revani yapabilirsin.
Hepsi en fazla 2 saatini alır
hepinize çok teşekkür ederimMerhaba :)
-mercımek corbası
-fırında patateslı tavuk
-pılav
-salata
-ıcecekler
-kozlenmıs bıber salatası /havuc tarator vs
-kavun / karpuz
tatlı olarakta revanı sutlu olsun dersende sutlu ırmık tatlısı hemde en pratık tatlı
menü güzel de pirinç pilavı ve yayla çorbası birarada ikisi de pirinçlihepinize çok teşekkür ederim
veee menümm
yayla çorbası
pirinç pilavı
fırında patatesli bezelyeli tavuk
rus salatası
içli köfte(buzlukta ayırmıştım)
cacık
içecekler
karpuz-kiraz-kayısı-şeftali(meyve tabağı yapacağım 2 tane)
browni (tatlıyı da yapmamamı söylediler onlar getirecekmiş)
Ellerine sağlık canımİftar menümüz,
Domates çorbası
Karışık kızartma
Kuru fasülye
Pilav
Salata
Şekerpare
Herkese afiyet olsun.
Bu da dün gece sahur için yaptığım simitler.
Eki Görüntüle 1570358
Sağol Nevoş.Ellerine sağlık canımSimitler nasıl oldu
O zaman tarifini alalımSağol Nevoş.Simitler süper oldu valla.Hazırını aratmadı.
O zaman tarifini alalım