Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse tatlı yememi istemiyor ama ben yine de tarifini rica edebilir miyim belki yaparım : )
Onlar yemesin bence.kimse tatlı yememi istemiyor ama ben yine de tarifini rica edebilir miyim belki yaparım : )
Dimi Çok teşekkür ederim eline sağlık çok güzel görünüyorOnlar yemesin bence.
Tarif burada canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pastane-usulu-sekerpare.836022/
Teşekkür ederim canımTabi canım vereyim.
EV YAPIMI SİMİT
MALZEMELER
1 paket kuru maya
1 silme çorba kaşığı tuz
1 silme çorba kaşığı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
2,5 su bardağı ılık su
Aldığı kadar un
Pekmez (Hepsi olur)
Susam
YAPILIŞI
Maya,şeker,tuz ve yağ derin bir kaba koyulup ılık suyla iyice eritilir.Aldığı kadar un koyulur.(Hamur çok sert olmasın.)Üzeri örtülüp 2 saat mayalandırılır.Sonra hamurdan parça koparılıp iki tane uzun şerit yapılıp burulur.Önce her tarafı hafif sulandırılmış pekmeze sonra susama batırılıp yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.
Harika görünüyor eminim tadıda süperdir Ellerine sağlıkÇikolata soslu parfe ve yaninda sade kahve buyrun kızlar..Eki Görüntüle 1570602 Eki Görüntüle 1570606
Tadidondurmami desem yoksa pastami bilemedimHarika görünüyor eminim tadıda süperdir Ellerine sağlık
Afiyet olsun..Tadidondurmami desem yoksa pastami bilemedim
Çikolata soslu parfe ve yaninda sade kahve buyrun kızlar..Eki Görüntüle 1570602 Eki Görüntüle 1570606
Kahve keyfi Eki Görüntüle 1570638
Ellerinize sağlık.Afiyet olsun kızlar.Bu da benim yaptığım bisküvi tatlısı Çok kolay bir tarif olduğundan ve çok sevdiğimden sık sık yaparım
Eki Görüntüle 1570671
Teşekkürler canım...Ellerinize sağlık.Afiyet olsun kızlar.
TeşekkürlerEllerinize sağlık.Afiyet olsun kızlar.
Canım bu kozalak mantının servisi ve yenişi nasıl oluyor bana zor yenirmiş gibi geliyor da : ))Benim iftarda misafirlerim vardı
Menü
Yoğurt çorbası
Güveç
Pilav
Kozalak mantı
Patates kroket
Tatlı
Limonata
Çayın yanına tavuk Göğsü