Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Kizlar iftar daveti verecegim. Size sorularim var. :)) (yeni evli sayilirim ve ilk iftar davetim )

Yemek masasinda ana yemekler herkesin önunde olacak tamam. Ama zeytinyagli , ara sicaklar (borek mesela) , salata, yogurt gibi yiyecekleri nasil servis ediyorsunuz? Ortaya mi koyuyorsunuz? Gelecek kisi sayisi 6-7. Salonda yemek masasinda yiyecegiz bu arada. Simdiden tesekkurler.

ben ortaya koyuyorum :)

Iftara misafirimiz var
Ezo gelin corbasi
Ev mantisi
Firinda soslu tavuk
Sehriyeli pirinc pilavi
Karniyarik
Cacik
Ayran
Revani

HEM MANTI HEM PİLAV FAZLA DEĞİL Mİ YA
Ben bir tek mantıyı ana yemek olarak görüyorum da:)

Kızlar içli koöfte yapanınız var mı? haftasonu denemek istiyorum birde buzluğa atmak istiyorum nefis yemek tarifleri sitesinde buldum yorumlarda olumlu ama birde size sormak istedim , Şeklini verip buzluğa atabilir miyim?buzluğa atarken ne yapmam gerekiyor?

kori soslu tavuk yapabilirsin yanında patates püresi ile , kozlaak mantısını bende yaptıydım ama frırına vermiştim bildiğin taş gibi olduydu bi dahaki sefere kızartacağım

Menü çok güzel bende geleyim mi

İftara:

Mercimek corbası
Üzüm yapragına sarma
Pilav(dunden kalan)
Sulu yemek henuz bulamadım dusunuyorum.
Kavun
Baklava

Sulu yemek sıkıntım had safhada esim yemek sectiginden
Cok sıkıldım bu durumdan.

Son düzenleme:
İftara:

Mercimek corbası
Üzüm yapragına sarma
Pilav(dunden kalan)
Sulu yemek henuz bulamadım dusunuyorum.
Kavun
Baklava

Sulu yemek sıkıntın had safhada esim yemek sectiginden
Cok sıkıldım bu durumdan.
Allah yardımcın olsunEşin yemek seçiyor ise işin zor

Karniyarikin yaninda garnitur gibi vericem karniyarik pilav ve caciksiz aglarmanti varken normalde bende pilavli yemek yapmam ama manti ve karniyarik istekleri vardi kiramam anneannecigimiicli kofteyi ben yapip saklama kabina koyup dondurucuya atiyorum cikarinca cozuldukten sonra kizartiyorum

Ayy cacığı çok severim bende akşam eve gittiğimde yapsam mı acaba canım çekti
istek olunca tamam o zaman , allah uzun ömürler versin anneannene ,benim anneannemde keşke hayatta olsaydı çok özlüyorum onu.
ben haşlama yapacağım annem öyle seviyorda buzdolabı poşeti olmaz mı?

iftar menüm

mercimek çorbası
nohutlu bulgur pilavı
kıymalı patatesli bezelye
tavuk taşlık sote
karışık kızartma
yoğurt
söğüş domates salatalık biber
vişne kompostosu
kavun
cevizli güllaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…