aynen canım iyikide gitmişiz bizede çok iyi geldio kadar güzel anlattınki iyikide gitmişsinizz..
Kizlar iftar daveti verecegim. Size sorularim var. :)) (yeni evli sayilirim ve ilk iftar davetim )
Yemek masasinda ana yemekler herkesin önunde olacak tamam. Ama zeytinyagli , ara sicaklar (borek mesela) , salata, yogurt gibi yiyecekleri nasil servis ediyorsunuz? Ortaya mi koyuyorsunuz? Gelecek kisi sayisi 6-7. Salonda yemek masasinda yiyecegiz bu arada. Simdiden tesekkurler.
Iftara misafirimiz var
Ezo gelin corbasi
Ev mantisi
Firinda soslu tavuk
Sehriyeli pirinc pilavi
Karniyarik
Cacik
Ayran
Revani
ben pazartesi günü iftara bekar arkadaşları alacağım kızlar inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşama evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına)
menü olarak şöyle düşünüyorum nasıl sizce
domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğutlu semizotu
meyve
dondurma
nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımlaberaber 10 kişiyiz
Menü çok güzel bende geleyim miben pazartesi günü iftara bekar arkadaşları alacağım kızlar inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşama evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına)
menü olarak şöyle düşünüyorum nasıl sizce
domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğutlu semizotu
meyve
dondurma
nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımlaberaber 10 kişiyiz
evet olabilir körili tavuk mmmm teş.lerkori soslu tavuk yapabilirsin yanında patates püresi ile , kozlaak mantısını bende yaptıydım ama frırına vermiştim bildiğin taş gibi olduydu bi dahaki sefere kızartacağım
tabiki de ablacım çok çok memnun ve mutlu olurumMenü çok güzel bende geleyim mi
Teşekkür ederim canım sana kolay gelsinevet olabilir körili tavuk mmmm teş.ler
tabiki de ablacım çok çok memnun ve mutlu olurum
Allah yardımcın olsunİftara:
Mercimek corbası
Üzüm yapragına sarma
Pilav(dunden kalan)
Sulu yemek henuz bulamadım dusunuyorum.
Kavun
Baklava
Sulu yemek sıkıntın had safhada esim yemek sectiginden
Cok sıkıldım bu durumdan.
Aynen oyleAllah yardımcın olsunEşin yemek seçiyor ise işin zor
Kolay gelsin canımAynen oyle
Bi de ayni seyleri isyemiyor
Normalde idare ediyorumda boyle ramazanda falan zor oluyo
Hem degisik seyler isteyip hem yemek secmesi tuhaf oluyo.
Dusunim ben az daha
çok teşekkür ederim amin inş. ablacımTeşekkür ederim canım sana kolay gelsinHerşey istediğin gibi olur inşaallah
Saol canım.Kolay gelsin canım
Karniyarikin yaninda garnitur gibi vericem karniyarik pilav ve caciksiz aglarHEM MANTI HEM PİLAV FAZLA DEĞİL Mİ YA
Ben bir tek mantıyı ana yemek olarak görüyorum da:)
Kızlar içli koöfte yapanınız var mı? haftasonu denemek istiyorum birde buzluğa atmak istiyorum nefis yemek tarifleri sitesinde buldum yorumlarda olumlu ama birde size sormak istedim , Şeklini verip buzluğa atabilir miyim?buzluğa atarken ne yapmam gerekiyor?
Karniyarikin yaninda garnitur gibi vericem karniyarik pilav ve caciksiz aglarmanti varken normalde bende pilavli yemek yapmam ama manti ve karniyarik istekleri vardi kiramam anneannecigimi icli kofteyi ben yapip saklama kabina koyup dondurucuya atiyorum cikarinca cozuldukten sonra kizartiyorum