Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Kizlar iftar daveti verecegim. Size sorularim var. :)) (yeni evli sayilirim ve ilk iftar davetim )

Yemek masasinda ana yemekler herkesin önunde olacak tamam. Ama zeytinyagli , ara sicaklar (borek mesela) , salata, yogurt gibi yiyecekleri nasil servis ediyorsunuz? Ortaya mi koyuyorsunuz? Gelecek kisi sayisi 6-7. Salonda yemek masasinda yiyecegiz bu arada. Simdiden tesekkurler.

Kizlar iftar daveti verecegim. Size sorularim var. :)) (yeni evli sayilirim ve ilk iftar davetim )

Yemek masasinda ana yemekler herkesin önunde olacak tamam. Ama zeytinyagli , ara sicaklar (borek mesela) , salata, yogurt gibi yiyecekleri nasil servis ediyorsunuz? Ortaya mi koyuyorsunuz? Gelecek kisi sayisi 6-7. Salonda yemek masasinda yiyecegiz bu arada. Simdiden tesekkurler.

ben ortaya koyuyorum :)

Iftara misafirimiz var
Ezo gelin corbasi
Ev mantisi
Firinda soslu tavuk
Sehriyeli pirinc pilavi
Karniyarik
Cacik
Ayran
Revani

HEM MANTI HEM PİLAV FAZLA DEĞİL Mİ YA
Ben bir tek mantıyı ana yemek olarak görüyorum da:)

Kızlar içli koöfte yapanınız var mı? haftasonu denemek istiyorum birde buzluğa atmak istiyorum nefis yemek tarifleri sitesinde buldum yorumlarda olumlu ama birde size sormak istedim , Şeklini verip buzluğa atabilir miyim?buzluğa atarken ne yapmam gerekiyor?

ben pazartesi günü iftara bekar arkadaşları alacağım kızlar inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşama evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına :KK66:)
menü olarak şöyle düşünüyorum nasıl sizce

domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm :KK70:
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğutlu semizotu
meyve
dondurma

nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan :KK70::KK70:
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımla:KK68::KK68: beraber 10 kişiyiz

kori soslu tavuk yapabilirsin yanında patates püresi ile , kozlaak mantısını bende yaptıydım ama frırına vermiştim bildiğin taş gibi olduydu bi dahaki sefere kızartacağım

ben pazartesi günü iftara bekar arkadaşları alacağım kızlar inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşama evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına :KK66:)
menü olarak şöyle düşünüyorum nasıl sizce

domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm :KK70:
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğutlu semizotu
meyve
dondurma

nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan :KK70::KK70:
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımla:KK68::KK68: beraber 10 kişiyiz
Menü çok güzel bende geleyim mi:KK45:

İftara:

Mercimek corbası
Üzüm yapragına sarma
Pilav(dunden kalan)
Sulu yemek henuz bulamadım dusunuyorum.
Kavun
Baklava

Sulu yemek sıkıntın had safhada esim yemek sectiginden
Cok sıkıldım bu durumdan.
Allah yardımcın olsun:KK43:Eşin yemek seçiyor ise işin zor:KK51:

HEM MANTI HEM PİLAV FAZLA DEĞİL Mİ YA
Ben bir tek mantıyı ana yemek olarak görüyorum da:)

Kızlar içli koöfte yapanınız var mı? haftasonu denemek istiyorum birde buzluğa atmak istiyorum nefis yemek tarifleri sitesinde buldum yorumlarda olumlu ama birde size sormak istedim , Şeklini verip buzluğa atabilir miyim?buzluğa atarken ne yapmam gerekiyor?
Karniyarikin yaninda garnitur gibi vericem karniyarik pilav ve caciksiz aglar:21:manti varken normalde bende pilavli yemek yapmam ama manti ve karniyarik istekleri vardi kiramam anneannecigimi:KK19:icli kofteyi ben yapip saklama kabina koyup dondurucuya atiyorum cikarinca cozuldukten sonra kizartiyorum:KK72:

Karniyarikin yaninda garnitur gibi vericem karniyarik pilav ve caciksiz aglar:21:manti varken normalde bende pilavli yemek yapmam ama manti ve karniyarik istekleri vardi kiramam anneannecigimi:KK19:icli kofteyi ben yapip saklama kabina koyup dondurucuya atiyorum cikarinca cozuldukten sonra kizartiyorum:KK72:

Ayy cacığı çok severim bende akşam eve gittiğimde yapsam mı acaba canım çekti
istek olunca tamam o zaman , allah uzun ömürler versin anneannene ,benim anneannemde keşke hayatta olsaydı çok özlüyorum onu.
ben haşlama yapacağım annem öyle seviyorda buzdolabı poşeti olmaz mı?

X