Deneyeceğim mutlakaTeşekkür ederim
Kolay ve lezzetli bir tarif
Sebzeleri doğrayıp veya rendeleyip tencereye konur üzerine su eklenip sebzeler pişirilir..Pişen sebzeler rondo veya blendır ile püre haline getirilir..Merhaba, birşey danışmak istiyorum geçen iş yerinin yemeğine gittim sebze çorbası vardı çok beğendim çorbalarla aram pek yoktur ama içinde dereotu kereviz patates falan vardı rendelenmişti. Nasıl bir tariftir sizce sordum ama bilgi veremiyorlarmış
Hızır gibisin resmenSebzeleri doğrayıp veya rendeleyip tencereye konur üzerine su eklenip sebzeler pişirilir..Pişen sebzeler rondo veya blendır ile püre haline getirilir..
Üzerine ayrı bir tavada sıvıyağ salça,nane eklenip karıştırılır ve sebzeye eklenir..
Tat olarak neler vardır başka yoğurt mu salçamı,un tadı geliyormuydu ,soğan varmıydı yada sarımak
O zaman haşlanan sebzelerin üzerine 1-2 kaşık un ve 2 su bardağı yoğurt karıştırılır ve pişirilir..Üzerinede sosHızır gibisin resmenÇok teşekkür ederim hep sen yetişiyorsun imdadıma Beyaz görünüyordu salça yoktu yoğurt vardı ama soğan varmıydı emin değilim Ben daha çok ana yemek hamur işi yapmayı seviyorum çorbalarla henüz tanışmadım da
Nane evet evet nane hatırladım :) Çok güzeldi ya yoksa uğraşmazdım ama misafir gelince yapmak istiyorum değişiklik olsunO zaman haşlanan sebzelerin üzerine 1-2 kaşık un ve 2 su bardağı yoğurt karıştırılır ve pişirilir..Üzerinede sosNane veya toz biber olabilir
Rica ederim umarım istediğiniz tadı yakalarsınızNane evet evet nane hatırladım :) Çok güzeldi ya yoksa uğraşmazdım ama misafir gelince yapmak istiyorum değişiklik olsunÇok teşekkür ederim
Hımm evet bu da var demiRica ederim umarım istediğiniz tadı yakalarsınız
Ayrıca içinde et veya tavuk suyuda olabilir biraz daha düşünün
Teşekkür ederim canım damak tatlarımız benziyor olabilirHımm evet bu da var demiYemekte bu durumda onun suyunu kullanmış olma ihtimalleri yüksek gibi geldi şuan tavuk tadı alamamıştım Ben yakalayacağıma inanıyorum sizin bir çok tarifinizi denedim hepsini çok sevdim :)
Umarım tekrar teşekkürlerTeşekkür ederim canım damak tatlarımız benziyor olabilirUmarım tutturursunuz
Öyle yapayım canım bir mayalı poğaçayla başlarım denemeye pişirdiğimin yarısını sahurda yeriz zaten diğer yarısını koyarım buzluğasen yınede denemek ıcın az yap canım :)
Kızlar menümde değişiklik yaptım. .
Tavuk çorbası
fırında patlıcan patates köfte
pilav
salata
irmik helvası
Öyle yapayım canım bir mayalı poğaçayla başlarım denemeye pişirdiğimin yarısını sahurda yeriz zaten diğer yarısını koyarım buzluğa
Böylede çok güzel canım irmik helvası sademi oldu peki dondurmalı olan artık favorim oldu denemediysen kesinlikle öneririm
ayy nevos asmıssın kendını bacım :)Sebzeleri doğrayıp veya rendeleyip tencereye konur üzerine su eklenip sebzeler pişirilir..Pişen sebzeler rondo veya blendır ile püre haline getirilir..
Üzerine ayrı bir tavada sıvıyağ salça,nane eklenip karıştırılır ve sebzeye eklenir..
Tat olarak neler vardır başka yoğurt mu salçamı,un tadı geliyormuydu ,soğan varmıydı yada sarımak
Sizde mi toplanacaksınızkızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo
o yüzden bi el atıverin kızlar