- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Öyle yapacağım artık hafızamı kaybetmişim gibi hatalar yapıyorumBen poğaçada koyacağım haftasonu normal mayalı poğaça konuyormu buzluğa
O zaman mayalı mayasız koyuluyordur iyi bunu öğrendiğim iyi oldu kuzumheyecandan demek kı :) ben bır kere pogaca koydum oda pısmıstı artanı cope gıtmesın dıye :) cıkardıgımda tadında hıc bır degısım yoktu :)
O zaman mayalı mayasız koyuluyordur iyi bunu öğrendiğim iyi oldu kuzum
ayy sımdı bak aklımı celdınız bundada fıkır ıstıyorum :)
kozlenmıs patlıcanı yogurtlaayıp ustune sos doksem yeterlımı baska meze turu ekleyyeım mı ? yoksa bunların yerıne mantımı yapsam yada bıldıgınız baska meze turu varmı off kafamda delı sorular
Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz
Kesinlikle kızartılınca harika oluyor tadı çiğden sevmiyorummusakka,kebap,karnıyarık,imam bayıldı,mantolu patlıcan,islim kebabı
bu arada en sevdiğim sebzedir patlıcan helede kızartılarak yapılan fırın yemeklerine bayılıyorum
Saol canim hepsi harikaaacanım sana birkaç öneri
1-aşurelik buğdayı bezelyeyi mısırı az tuzlu suda haşla yoğurt ve mayonezle karıştır servis tabağına al güzelce süsle ortaya koy
2- kabağı rendele azıcık yağda pişene kadar kavur soğuduktan sonra dere otu doğra yine yoğurtlu mayonezli karışımla süsleyerek ortaya koy
3- yoğurtlu havuç salatası
4-çerkez tavuğu
5-yoğurtlu bulgur köftesi
6-humus
İrmik helvasına bayılırım ellerine sağlıkKızlar menümde değişiklik yaptım. .
Tavuk çorbası
fırında patlıcan patates köfte
pilav
salata
irmik helvası
İrmik helvasına bayılırım ellerine sağlık
O kakaolu olan revaniye bayıldım ben harika görünüyor tam benlikİftar menüm
Dünden
Tavuk çorbası
Etli taze fasulye
Bugün
Yoğurtlu makarna
Haşhaşlı revani (favori tatlımız revani oldu)
Hayırlı iftarlar
Teşekkür ederimO kakaolu olan revaniye bayıldım ben harika görünüyor tam benlik
size de hayırlı iftarlar