Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Evet o kıvama geldik artık o kısıma geçebiliriz :rolleyes:

Yiyebilirim belli olmaz zaten pıçağımda düzgün kesmiyor yenisini alacağım :KK59:Banada geçmedi bugün hala daha 4 buçuk :mad:

Yapma canım yapma kız fena oluyorum :KK70:

Ne kızartıyorsun bende deneyeyim:rolleyes:Kız ben seni takip ediyorum ya :confused:
ozelden adını yaz o zaman bılmıyordum kı bennnn :) patates ve havuc harıc hersey :) patlıcan en mukemmelı oluyor dedıgım gıbı dıger mesajlarda ıslım kebabı ve oturma ıcınde patlıcanları tost makınesınde kızartıyorum tek tarıfına hafıf yag surerek cahıde sultan sagolsun :)

ozelden adını yaz o zaman bılmıyordum kı bennnn :) patates ve havuc harıc hersey :) patlıcan en mukemmelı oluyor dedıgım gıbı dıger mesajlarda ıslım kebabı ve oturma ıcınde patlıcanları tost makınesınde kızartıyorum tek tarıfına hafıf yag surerek cahıde sultan sagolsun :)
Diyorum ki bu kız niye hiç beğenmiyor resimlerimi ben beğeniyorumda :110::KK53:İnanamıyorum gerçekten nasıl atlamışım hemen başlamalıyım En Büyük KK
Himmet abeyy daha ben bi sürü yemek yapacağım :110:
tam 4 saat var ..:KK53:
bayılazammmmm:KK45:

Bu açlıkla o kadar yemeği nasıl yapacağız bilmiyorum iyi oldu bize :110::KK70:

Diyorum ki bu kız niye hiç beğenmiyor resimlerimi ben beğeniyorumda :110::KK53:İnanamıyorum gerçekten nasıl atlamışım hemen başlamalıyım En Büyük KK

Bu açlıkla o kadar yemeği nasıl yapacağız bilmiyorum iyi oldu bize :110::KK70:
ayyy kuzum bılsem begenmezmıydım hıcc aklıma bıle gelmedı kı :KK70: gecen sene oturtmalık olarak dograyıp buzluga atmıstım ılk denemem dı ppısman oldum daha cok atmadıgıma :)

Son düzenleme:
oo o zaman kesın yapayım :21: zaten guzel olacagına emınım :KK68: cok dogru her halı guzel :kk77:
pekı kızlar bende sorayım kabaktan degısık tarıflerınız var mı ?
kabak sarma var.
kabakları boyuna ince dilimliyoruz.
tuz serpip bekletiyoruz.
yumuşayınca bol su ile duruluyoruz.
kıyma,az pirinç,salça,soğan,baharatlı bir harç hazırlıyoruz.
yumuşak kabak dilimlerinin bir ucuna harçtan koyup sarıyoruz.
tencereye diziyoruz.
pişerken çok su konmuyor.
dereotlu yoğurtla servis yapılıyor.

kabak mücver var fırında.
o da çok güzel oluyor.

dolmasını yaparsan hafif kızartıp yap,süper oluyor.

ben fırında kızarmış, yoğurtlu çok seviyorum.

ee fıkır almazsak nasıl yapıcaz :KK70: halka halka dogradıgım patlıcanları tek tarafına yag surerek kızarttım sonra soguyunca posetleyıp kaldırdım canım kısında uzerıne kıymalı sos ıle ımm :)
Güzel oluyormu canım bende yapayım ya patlıcana bayılırım kışı zor oluyor dediğin gibi zaten kışa hazırlık yapacağım daha domates sosu menemenlik falan patlıcan dediğin gibi :21:

kabak sarma var.
kabakları boyuna ince dilimliyoruz.
tuz serpip bekletiyoruz.
yumuşayınca bol su ile duruluyoruz.
kıyma,az pirinç,salça,soğan,baharatlı bir harç hazırlıyoruz.
yumuşak kabak dilimlerinin bir ucuna harçtan koyup sarıyoruz.
tencereye diziyoruz.
pişerken çok su konmuyor.
dereotlu yoğurtla servis yapılıyor.

kabak mücver var fırında.
o da çok güzel oluyor.

dolmasını yaparsan hafif kızartıp yap,süper oluyor.

ben fırında kızarmış, yoğurtlu çok seviyorum.
ayy canım cok sagol ben su kabak sarmayı deneyım mutlaka :)
fırında mucverı denedım bır kerre ama cok sevemedık :KK43: bende hep dereotlu yemegını yapıyorum. bırde sandal yapıyorlar onudda denıcem

ben bayılıyorum canım :) ayy bende bende ılk defa menemenlık yapıcam bu sene ınsallah olur :)
Olur neden olmasın canım :KK49:Bende hafta içleri kullanmak için sigara böreği sarayım dedim uzun zamandır yapmıyordum kalktım içine süt yağ yumurta falan sürdüm ya normal börek gibi şimdi kızartamayacağım annem fırına ver dedi:KK53:

ayy sıze cok alakasız bısı sorucam ınternetten bakmak ıstemedım domates lı acı sos yaıyoruz ya onu nasıl yapıyorsunuz annemn yaptıgını cok lezzetlı bulmuyorumda sıze sorayım dedım :KK23:

Olur neden olmasın canım :KK49:Bende hafta içleri kullanmak için sigara böreği sarayım dedim uzun zamandır yapmıyordum kalktım içine süt yağ yumurta falan sürdüm ya normal börek gibi şimdi kızartamayacağım annem fırına ver dedi:KK53:
oyle yap artık bır daha sardıgında koymazsın :) benımde buzlukta hep oluyordu borek su an yok :)

ayy sıze cok alakasız bısı sorucam ınternetten bakmak ıstemedım domates lı acı sos yaıyoruz ya onu nasıl yapıyorsunuz annemn yaptıgını cok lezzetlı bulmuyorumda sıze sorayım dedım :KK23:
annen duymasın :KK70: canım hıc yapmadıgım ıcın bılgım yok o_O

X