Evet o kıvama geldik artık o kısıma geçebiliriz
Yiyebilirim belli olmaz zaten pıçağımda düzgün kesmiyor yenisini alacağımBanada geçmedi bugün hala daha 4 buçuk
Yapma canım yapma kız fena oluyorum
Ne kızartıyorsun bende deneyeyimKız ben seni takip ediyorum ya
bende oyleyım cok acıktım valla dayanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmm hımmet abi dayanamıyommmmmmGözüm kararmaya başladı galiba
bende oyleyım cok acıktım valla dayanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmm hımmet abi dayanamıyommmmmm
ozelden adını yaz o zaman bılmıyordum kı bennnn :) patates ve havuc harıc hersey :) patlıcan en mukemmelı oluyor dedıgım gıbı dıger mesajlarda ıslım kebabı ve oturma ıcınde patlıcanları tost makınesınde kızartıyorum tek tarıfına hafıf yag surerek cahıde sultan sagolsun :)Evet o kıvama geldik artık o kısıma geçebiliriz
Yiyebilirim belli olmaz zaten pıçağımda düzgün kesmiyor yenisini alacağımBanada geçmedi bugün hala daha 4 buçuk
Yapma canım yapma kız fena oluyorum
Ne kızartıyorsun bende deneyeyimKız ben seni takip ediyorum ya
Himmet abeyy daha ben bi sürü yemek yapacağımbende oyleyım cok acıktım valla dayanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmm hımmet abi dayanamıyommmmmm
Diyorum ki bu kız niye hiç beğenmiyor resimlerimi ben beğeniyorumdaozelden adını yaz o zaman bılmıyordum kı bennnn :) patates ve havuc harıc hersey :) patlıcan en mukemmelı oluyor dedıgım gıbı dıger mesajlarda ıslım kebabı ve oturma ıcınde patlıcanları tost makınesınde kızartıyorum tek tarıfına hafıf yag surerek cahıde sultan sagolsun :)
Himmet abeyy daha ben bi sürü yemek yapacağım
tam 4 saat var ..
bayılazammmmm
Diyorum ki bu kız niye hiç beğenmiyor resimlerimi ben beğeniyorumdaİnanamıyorum gerçekten nasıl atlamışım hemen başlamalıyım
Bu açlıkla o kadar yemeği nasıl yapacağız bilmiyorum iyi oldu bize
ayyy kuzum bılsem begenmezmıydım hıcc aklıma bıle gelmedı kıDiyorum ki bu kız niye hiç beğenmiyor resimlerimi ben beğeniyorumdaİnanamıyorum gerçekten nasıl atlamışım hemen başlamalıyım
Bu açlıkla o kadar yemeği nasıl yapacağız bilmiyorum iyi oldu bize
Cnm ozaman başka bişiye gerek yok bnce ..Fasulye Güveçte olacak
Diğerleri bi dusuneyim
Bu arada mantıyı Kızartma yapmıcam fırında
Oturtmalık derken anlamadım canım ne yaptın bende yapayım özenti oldum iyiceayyy kuzum bılsem begenmezmıydım hıcc aklıma bıle gelmedı kıgcen sana oturtmalık olarak dograyıp buzluga atmıstım ılk denemem dı ppısman oldum daha cok atmadıgıma :)
ee fıkır almazsak nasıl yapıcazOturtmalık derken anlamadım canım ne yaptın bende yapayım özenti oldum iyice
kabak sarma var.oo o zaman kesın yapayımzaten guzel olacagına emınım cok dogru her halı guzel
pekı kızlar bende sorayım kabaktan degısık tarıflerınız var mı ?
Güzel oluyormu canım bende yapayım ya patlıcana bayılırım kışı zor oluyor dediğin gibi zaten kışa hazırlık yapacağım daha domates sosu menemenlik falan patlıcan dediğin gibiee fıkır almazsak nasıl yapıcazhalka halka dogradıgım patlıcanları tek tarafına yag surerek kızarttım sonra soguyunca posetleyıp kaldırdım canım kısında uzerıne kıymalı sos ıle ımm :)
ayy canım cok sagol ben su kabak sarmayı deneyım mutlaka :)kabak sarma var.
kabakları boyuna ince dilimliyoruz.
tuz serpip bekletiyoruz.
yumuşayınca bol su ile duruluyoruz.
kıyma,az pirinç,salça,soğan,baharatlı bir harç hazırlıyoruz.
yumuşak kabak dilimlerinin bir ucuna harçtan koyup sarıyoruz.
tencereye diziyoruz.
pişerken çok su konmuyor.
dereotlu yoğurtla servis yapılıyor.
kabak mücver var fırında.
o da çok güzel oluyor.
dolmasını yaparsan hafif kızartıp yap,süper oluyor.
ben fırında kızarmış, yoğurtlu çok seviyorum.
ben bayılıyorum canım :) ayy bende bende ılk defa menemenlık yapıcam bu sene ınsallah olur :)Güzel oluyormu canım bende yapayım ya patlıcana bayılırım kışı zor oluyor dediğin gibi zaten kışa hazırlık yapacağım daha domates sosu menemenlik falan patlıcan dediğin gibi
Olur neden olmasın canımben bayılıyorum canım :) ayy bende bende ılk defa menemenlık yapıcam bu sene ınsallah olur :)
oyle yap artık bır daha sardıgında koymazsın :) benımde buzlukta hep oluyordu borek su an yok :)Olur neden olmasın canımBende hafta içleri kullanmak için sigara böreği sarayım dedim uzun zamandır yapmıyordum kalktım içine süt yağ yumurta falan sürdüm ya normal börek gibi şimdi kızartamayacağım annem fırına ver dedi
annen duymasınayy sıze cok alakasız bısı sorucam ınternetten bakmak ıstemedım domates lı acı sos yaıyoruz ya onu nasıl yapıyorsunuz annemn yaptıgını cok lezzetlı bulmuyorumda sıze sorayım dedım
Öyle yapacağım artık hafızamı kaybetmişim gibi hatalar yapıyorumoyle yap artık bır daha sardıgında koymazsın :) benımde buzlukta hep oluyordu borek su an yok :)