- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Sarımsakta ez içine daha leziz Buraya 4 den sonra falan anca girilmeli çok erkenden acıktım ya yemek sitelerinden uzak duruyorum zatenoyle valla evet ya harıka olur domates soslu yapayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarımsakta ez içine daha leziz Buraya 4 den sonra falan anca girilmeli çok erkenden acıktım ya yemek sitelerinden uzak duruyorum zatenoyle valla evet ya harıka olur domates soslu yapayım ben
Ama olmaz ki kalp var kalp
Benimde karıştı şimdi çünkü hepsini bayılarak yerim Patates mantısı, havuç tarator, mor lahana yine yoğurtlu, kereviz salatası ( herkes sevmeyebilir), biber közlemesi kırmızı biberi yoğurtlayabilirsin bak patlıcanın yanında yine aynı şekilde
Mecbur canım sağlık için gerekli şahsen dengeli beslenmeden yanayım bende 2 gün sebze yiyorsak 2 gün baklagiller tavuk et balık türü diğer 2 günde börek pizza kahvaltılık türü kızartma falan olabilir böyle böyle hafta biter zaten
dımı daha guzel ıolsun evet ya hergun ıstag ramda o kadar dolanıyorum resımlere bakıyorum canım ıstemıyor bugun burada konusmak nasıl canımı ıstettı acaba yengem ne yapacak demeye basladım nolur patlıcanlı bısey yapmıs olsun ayrıca hatta bır bakıyorum tavuklu karnıyargı yapmıs bıleSarımsakta ez içine daha leziz Buraya 4 den sonra falan anca girilmeli çok erkenden acıktım ya yemek sitelerinden uzak duruyorum zaten
topık fazlaca zararlıayyy cokkk acıktım :):)
bencede tuttugumuz oruc bosa gıdecek :):)topık fazlaca zararlı
Bende Akşam patitisleri doğrarken açlıktan parmaklarımı kesicem artıkayyy cokkk acıktım :):)
dımı daha guzel ıolsun evet ya hergun ıstag ramda o kadar dolanıyorum resımlere bakıyorum canım ıstemıyor bugun burada konusmak nasıl canımı ıstettı acaba yengem ne yapacak demeye basladım nolur patlıcanlı bısey yapmıs olsun ayrıca hatta bır bakıyorum tavuklu karnıyargı yapmıs bıle
Ama olmaz ki kalp var kalp
ayyy yaaa yemede sonra patrmaklarını :) off bugun zaman hıc gecmedı nedense basımda agrıyorBende Akşam patitisleri doğrarken açlıktan parmaklarımı kesicem artık
İçinden iste belki olur bellimi olur İns.çok güzel yemekler var ya cahideyi takip ediyorumda arada canımı çektiriyorSenin menülerinde çok güzel kaçırmıyorum hiç bende çekiyorum fotolarını ama atmıyorum
evet cahıde hanım sayesınde zaten tost makınesınde kızatmayı kesfettım :) aaa takıp edıyor musun varmı senınde ıg ? boncuga sormustum hatta ben senı :) varsa eger att ya bızde takıp edelım ozelden yaz :)Bende Akşam patitisleri doğrarken açlıktan parmaklarımı kesicem artık
İçinden iste belki olur bellimi olur İns.çok güzel yemekler var ya cahideyi takip ediyorumda arada canımı çektiriyorSenin menülerinde çok güzel kaçırmıyorum hiç bende çekiyorum fotolarını ama atmıyorum
Evet o kıvama geldik artık o kısıma geçebiliriz
iftar olsun artık
Yiyebilirim belli olmaz zaten pıçağımda düzgün kesmiyor yenisini alacağım Banada geçmedi bugün hala daha 4 buçukayyy yaaa yemede sonra patrmaklarını :) off bugun zaman hıc gecmedı nedense basımda agrıyor
Yapma canım yapma kız fena oluyorum
evet cahıde hanım sayesınde zaten tost makınesınde kızatmayı kesfettım :) aaa takıp edıyor musun varmı senınde ıg ? boncuga sormustum hatta ben senı :) varsa eger att ya bızde takıp edelım ozelden yaz :)
Gözüm kararmaya başladı galibaEses07 kusum senın bızımle derdın ne ? neden orucumuzla oynuyorsun