Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Benimde karıştı şimdi çünkü hepsini bayılarak yerim :KK53:Patates mantısı, havuç tarator, mor lahana yine yoğurtlu, kereviz salatası ( herkes sevmeyebilir), biber közlemesi kırmızı biberi yoğurtlayabilirsin bak patlıcanın yanında yine aynı şekilde :kk77:

Mecbur canım sağlık için gerekli şahsen dengeli beslenmeden yanayım bende 2 gün sebze yiyorsak 2 gün baklagiller tavuk et balık türü diğer 2 günde börek pizza kahvaltılık türü kızartma falan olabilir böyle böyle hafta biter zaten :KK53:

ayyy cokkk acıktım :):)

Sarımsakta ez içine daha leziz :kk77::KK76:Buraya 4 den sonra falan anca girilmeli çok erkenden acıktım ya yemek sitelerinden uzak duruyorum zaten :110::KK70:
dımı daha guzel ıolsun :kk77::KK50: evet ya hergun ıstag ramda o kadar dolanıyorum resımlere bakıyorum canım ıstemıyor bugun burada konusmak nasıl canımı ıstettı :KK48::KK48: acaba yengem ne yapacak demeye basladım :KK53: nolur patlıcanlı bısey yapmıs olsun ayrıca :KK48: hatta bır bakıyorum tavuklu karnıyargı yapmıs bıle :KK53:

ayyy cokkk acıktım :):)
Bende :KK51:Akşam patitisleri doğrarken açlıktan parmaklarımı kesicem artık :KK70:
dımı daha guzel ıolsun :kk77::KK50: evet ya hergun ıstag ramda o kadar dolanıyorum resımlere bakıyorum canım ıstemıyor bugun burada konusmak nasıl canımı ıstettı :KK48::KK48: acaba yengem ne yapacak demeye basladım :KK53: nolur patlıcanlı bısey yapmıs olsun ayrıca :KK48: hatta bır bakıyorum tavuklu karnıyargı yapmıs bıle :KK53:

İçinden iste belki olur bellimi olur :KK8::rolleyes:İns.çok güzel yemekler var ya cahideyi takip ediyorumda arada canımı çektiriyor:KK53:Senin menülerinde çok güzel kaçırmıyorum hiç bende çekiyorum fotolarını ama atmıyorum:KK70:

Bende :KK51:Akşam patitisleri doğrarken açlıktan parmaklarımı kesicem artık :KK70:

İçinden iste belki olur bellimi olur :KK8::rolleyes:İns.çok güzel yemekler var ya cahideyi takip ediyorumda arada canımı çektiriyor:KK53:Senin menülerinde çok güzel kaçırmıyorum hiç bende çekiyorum fotolarını ama atmıyorum:KK70:
ayyy yaaa yemede sonra patrmaklarını :) off bugun zaman hıc gecmedı nedense basımda agrıyor :63:

unnamed-1.jpg

evet cahıde hanım sayesınde zaten tost makınesınde kızatmayı kesfettım :) aaa takıp edıyor musun varmı senınde ıg ? boncuga sormustum hatta ben senı :) varsa eger att ya bızde takıp edelım ozelden yaz :)

:-):-)
iftar olsun artık :KK71:
Evet o kıvama geldik artık o kısıma geçebiliriz :rolleyes:
ayyy yaaa yemede sonra patrmaklarını :) off bugun zaman hıc gecmedı nedense basımda agrıyor :63:
Yiyebilirim belli olmaz zaten pıçağımda düzgün kesmiyor yenisini alacağım :KK59:Banada geçmedi bugün hala daha 4 buçuk :mad:

Yapma canım yapma kız fena oluyorum :KK70:
evet cahıde hanım sayesınde zaten tost makınesınde kızatmayı kesfettım :) aaa takıp edıyor musun varmı senınde ıg ? boncuga sormustum hatta ben senı :) varsa eger att ya bızde takıp edelım ozelden yaz :)

Ne kızartıyorsun bende deneyeyim:rolleyes:Kız ben seni takip ediyorum ya :confused:

X