Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Allah mutlu etsin.Tebrik ederim Nehir.

Hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar

Çok şükür canım iyiyim.Ramazan hali işte yemeklerle haşır neşirim.
Sorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığıİftarla sahur arası çok kısa iftar yemeğini hazırla kaldır bulaşıkları hallet 2 saat uyuyamıyorum tekrardan sahur menüsünü hazırla toparla sabaha işe gideceksin mutfakta birşey kalmasın falan iyice yoruldum yeni evliyiz çamaşırları hiç saymıyorum bile

Hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar
Teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallahBende sizlerden fikir almaya geldim o kadar yemek yaptım evlenince hepsini unuttum sanki hafızam gitti anneme dün sigara böreğine süt yağ ekipmi katlıyorduk diye sordum o derece yani

Oluyor öyle bazen canım
Bende yeni evliyim evimize mutfağımıza alışana kadar böyle telaşlarımız olur heralde

Çok erken başlamışsın ev hanımlığına.Şimdi biraz zor gelir ama alışırsın bu rutine kolay gelir sonra.Şimdi yeni ya herşeyin mükemmeli yakalamak istiyorsundur evinde.Biraz zaman geçsin amann çamaşırları da sonra yıkarım dersin.

Ayni fikirdeyom ben hep mutfaktayim artik esim diyorki sende oructun gel otur ama zahmet edip kendisi yapmaz

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…