Allah mutlu etsin.Tebrik ederim Nehir.Hayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim
İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarması ( annem kıyamadı gönderdi)
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta
Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Domates+salatalık ( olmazsa olmazımız)
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta
Çay bol bol
Bereketli sofralar olsun inşallah
Niye gitmesin gider bence.ya fasulye ile bulgurun yanında tonbalıklı salata gitmez mi saçma mı olur??
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başınaAllah mutlu etsin.Tebrik ederim Nehir.
Çok şükür canım iyiyim.Ramazan hali işte yemeklerle haşır neşirim.Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başınanasılsın
Hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklarHayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim
İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta
Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta
Çay bol bol
Sorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığıÇok şükür canım iyiyim.Ramazan hali işte yemeklerle haşır neşirim.
Teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallahHayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar
Oluyor öyle bazen canımTeşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallahBende sizlerden fikir almaya geldim o kadar yemek yaptım evlenince hepsini unuttum sanki hafızam gitti anneme dün sigara böreğine süt yağ ekipmi katlıyorduk diye sordum o derece yani
Çok erken başlamışsın ev hanımlığına.Sorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığıİftarla sahur arası çok kısa iftar yemeğini hazırla kaldır bulaşıkları hallet 2 saat uyuyamıyorum tekrardan sahur menüsünü hazırla toparla sabaha işe gideceksin mutfakta birşey kalmasın falan iyice yoruldum yeni evliyiz çamaşırları hiç saymıyorum bile
Ayni fikirdeyom ben hep mutfaktayimSorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığıİftarla sahur arası çok kısa iftar yemeğini hazırla kaldır bulaşıkları hallet 2 saat uyuyamıyorum tekrardan sahur menüsünü hazırla toparla sabaha işe gideceksin mutfakta birşey kalmasın falan iyice yoruldum yeni evliyiz çamaşırları hiç saymıyorum bile
Süper görünüyorVeeee.. Cayy saati..yanindada tatli...Eki Görüntüle 1568798
Hayırlı olsun canımHayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim
İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta
Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta
Çay bol bol