Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence menün harika.. Tatlı olarak sütlü irmik harika olurkardeşlerim ablalarım,
cumartesi misafir alacağım inş.
şöyle bir menü nasıldır sizce?
mercimek çorbası,
beşamel soslu sebzeli et sote,
tereyağlı tel şehriyeli bulgur pilavı,
peynirli börek,
çoban salata,
havuç-kabak yoğurtlama,
kavun veya karpuz.
tatlıyı bilmiyorum, irmik tatlısı yapıp dondurma ile servis mi etsem, yoksa sadece dondurma mı yapsam, ya da sütlü irmik mi nedir öneriniz?
Revani veya şeker pare olabilirkardeşlerim ablalarım,
mercimek çorbası,
peynirli börek,
çoban salata,
havuç-kabak yoğurtlama,
kavun veya karpuz.
tatlıyı bilmiyorum, irmik tatlısı yapıp dondurma ile servis mi etsem, yoksa sadece dondurma mı yapsam, ya da sütlü irmik mi nedir öneriniz?
kız caaanım bi dilimcik ekme mi yedin?Sahur Menümüz
Haşlanmış yumurta
Domates
Erik kompostosu,çay
Kahvaltılık
Benim sahurumEki Görüntüle 1569164
şerbetli tatlı düşünmüyorum ablacım misafirler çok tatlıcı değiller o açıdan, ev yapımı dondurma mı yapsam ki?Revani veya şeker pare olabilir
Karpuzu baya kaçırdım o yüzden karnım çok yoktukız caaanım bi dilimcik ekme mi yedin?
şerbetli tatlı düşünmüyorum ablacım misafirler çok tatlıcı değiller o açıdan, ev yapımı dondurma mı yapsam ki?
vee ben de bugün beşamel soslu sebzeli et sote yaptım, harika oldu yanına da biber dolması karpuz falan filan
Evet rutine bağlanacak gibi alışıyorum ya çok zorlamıyor ama dediğin gibi mükemmeliyetçiyim 2 kişilik sofra hazırlayacağım dakikalarca şekilleri düzeltiyorum tabakların salatayı yamuk koyayım falanÇamaşırlar cumartesi ya da Cuma gününe artık günler belirliyorum kendi aramdaÇok erken başlamışsın ev hanımlığına.Şimdi biraz zor gelir ama alışırsın bu rutine kolay gelir sonra.Şimdi yeni ya herşeyin mükemmeli yakalamak istiyorsundur evinde.Biraz zaman geçsin amann çamaşırları da sonra yıkarım dersin.
Allahtan amerikan mutfak salonla bağlantım kopmuyor Şuanlık sofraya falan kaldırırken yardım ediyor gibi ama hepsi aynıdır bizim gibi değiller olsada olur olmasada olurAyni fikirdeyom ben hep mutfaktayim artik esim diyorki sende oructun gel otur ama zahmet edip kendisi yapmaz
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım
kardeşlerim ablalarım,
mercimek çorbası,
peynirli börek,
çoban salata,
havuç-kabak yoğurtlama,
kavun veya karpuz.
Bence menün güzel ,tatlı irmik tatlısı güzel olur :)dondurmayla ikram et bncedekardeşlerim ablalarım,
mercimek çorbası,
peynirli börek,
çoban salata,
havuç-kabak yoğurtlama,
kavun veya karpuz.
ama tarıf yokkı :)Eki Görüntüle 1569331
Kızlar dünden kazandibi yaptım misafirlerime ,bu akşam bizdeler :)çok lezzetli olmuştu tavsiye ederim
Tiramisu yapabilirsinEv yapımı dondurma çok iyi olurkız caaanım bi dilimcik ekme mi yedin?
şerbetli tatlı düşünmüyorum ablacım misafirler çok tatlıcı değiller o açıdan, ev yapımı dondurma mı yapsam ki?