Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

vaowww ne dolu bir menü böyle bu maşallah
canım beşamel soslu et soteyi hangi tariften yaptın?

sağol canım tarif benim uydurmam tavuk soteyi beşamal soslu yemiştim hoşuma gitmişti. aynı mantıkla et soteyi yaptım çünkü gelen misafirlerim etçiler :)

kuşbaşı eti tavada suyunu çekene kadar pişirdim sonra içine soğan sarmısak küp küp doğranmış patates domates biber ve azıcık salça tuz baharat koyup soteledim sonra dikdörtgen borcama döküp üzerine kaşar ve sosu döktüm fırında kızarttım pilavla servis yaptım çokta beğendiler tavsiye ederim

sağol canım tarif benim uydurmam tavuk soteyi beşamal soslu yemiştim hoşuma gitmişti. aynı mantıkla et soteyi yaptım çünkü gelen misafirlerim etçiler :)

kuşbaşı eti tavada suyunu çekene kadar pişirdim sonra içine soğan sarmısak küp küp doğranmış patates domates biber ve azıcık salça tuz baharat koyup soteledim sonra dikdörtgen borcama döküp üzerine kaşar ve sosu döktüm fırında kızarttım pilavla servis yaptım çokta beğendiler tavsiye ederim
kuzu eti mi kullandın tatlım? dana eti kolay pişmiyo da..
bi de patates bu şekilde sadece kavrulmakla pişti mi kaç derece kaç dakika pişirdin?

Sahurda menüm:
Kıymalı yumurta
kahvaltılık

20150628_023957.jpg

kuzu eti mi kullandın tatlım? dana eti kolay pişmiyo da..
bi de patates bu şekilde sadece kavrulmakla pişti mi kaç derece kaç dakika pişirdin?

dana eti kullandım canım dondurucudaydı çözdürdükten sonra yarım saat düdüklüde haşladım(benim düdüklüm geç pişirdiği için) daha sonra hepsini tavada patates pişene kadar soteledim. fırında 150 derecede beşamal sos kızarana kadar beklettim yaklaşık yarım saat

Bugün iftara dışarıdayız nerede ya da ne yeriz hiç bilmiyorum tek bildiğim eve dönerken çiğköfte alacağım :KK68: Çok canım çekti bugün :KK45:

Hayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim :nazar::KK68:

İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarması ( annem kıyamadı gönderdi:oops:)
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta

Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Domates+salatalık ( olmazsa olmazımız)
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta
Çay bol bol:KK50:

Bereketli sofralar olsun inşallah:nazar::kk77:

Selamlar.:KK54:

İftar menümüz,