Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Maşaallah hepiniz bir koldan yapınca güzel bir sofra ortaya çıkar:kk77::KK19:
Benim kızlarımda çabuk büyüsünler:KK45::KK48:
Aynen öyle oluyor canım.Kızları olan çok şanslı.Seninkiler şimdiden yardım ederler sana.Büyüsünler tabi.Ohh sefa sürersin ne güzel.:KK53:

İftar sonrasından.. Çin mantısı.. Buyrun hanımlar..
IMG_20150623_220304.jpg
IMG_20150623_220158.jpg

Ben bugün yemek yapmadım dünden kalanları yedik sadece cacık ve salata yaptım,yarın yine misafirim var tatlımı şimdi yaptım yarına tatlıyı aradan çıkarmış oldum:KK66:

sahur içinse kızımla eşim yine tost istiyorlar yani tost ve kahvaltılık olacak.
yarın için hazırladığım tatlım tropikup:kk77:ayy resmi yüklemiyor nette sıkıntı var birazdan tekrar deneyeceğim:KK53:
20150623_201208.jpg

Ben bugün yemek yapmadım dünden kalanları yedik sadece cacık ve salata yaptım,yarın yine misafirim var tatlımı şimdi yaptım yarına tatlıyı aradan çıkarmış oldum:KK66:

yarın için hazırladığım tatlım tropikup:kk77:ayy resmi yüklemiyor nette sıkıntı var birazdan tekrar deneyeceğim:KK53:
Eki Görüntüle 1564004
aa nedir bu çok merak ettim anlatsana cicim :KK66:

Eki Görüntüle 1564004
Ellerinize sağlık:kk77:
:-)Ayy yüklenmiş ama ters olmuş
Resmi çevirip eklemeye çalıştım kabul etmedi :KK39:O yüzden böyle kalacak:KK19:

Dolmalari firin posetine dolduruyorsunuz. Hic su eklemiyorsunuz. Domates suyu ve buharı ile pisiyor. :))
ozaman içine domates doğrayıp dolduruyorsunuz...ay çok güzelmiş bu az miktar yaparken hele çok daha pratik olur değil mi?

arkadaşım koyu yeşil yuvarlak kabakları al küp küp doğra kalın bulgur ile pişir suyunu tam çekmeden kapat
sonra sarımsaklı yoğurt yap kabakaşını içine kat ye

Yazın serin serin süper oluyor tavsiye ederim
salça domates de koyuyo musun canımcım?

İrmik tatlısı.
helvası sanırım.

iftar menüm,
mercimek çorbası (dünden)
patlıcan kebap (ilk defa yaptım züpper oldu :))
karışık salata (dünden)
salatalık turşusu
yoğurt
baklava (hazır)
kiraz, kayısı, kırmızı erik

X