Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

merhaba kızlar herkes pek bi hamarat maşallah
bugün benim iftar menüm şöyleydi,
mercimek çorbası,
etli taze fasulye,
salata (havuç, göbek, domates nar ekşili ve elma sirkeli),
karpuz, kiraz, kayısı

bu kadarcık çeşit çok olunca yiyemiyor tıkanıyoruz 2 kişiyiz

Teşekkür ederim canımm muhakkak yap çok hafif bir tatlıı..iftardan sonrası için mükemmel gider eee bir karadenizli olarak yanında çay ile gitti bizdeee..

Günaydınlarr.. dün sadece muhallebili kemal paşa tatlımı yapabildim .. dün akşam mahallemizdeki iftardaydık çok güzeldi.. o yüzden dünkü menüm olan Sütlü çorba..(bulgaristan usulü..) Çıtır çin mantısı,,ve şehriyeli tavuklu olan pilavım bugün yapılacaktır..yanında muhallebili kemal paşa tatlısı.
Nevreste.canım kahvaltılık için denemiş olduğun pişi tarifi varmıdır ben netten aldığım tarifi yaptım dün akşam ama olmadı içi çok tok oldu pufuduk gibi olmadı eğer varsa paylaşırsan sevinirim..bunun gibi olmadı nevrestemm
bildiğin içi sert olduu.. yedik ama keyifli değildi..

günaydın hanımlar
sahur menüsü
peynirli maydanozlu krep
kahvaltılık-yumurta
kiraz
çay
iftar menüsü
mercimek çorbası (dünden)
güveç(dünden)
pilav
ayran
birde bu akşam arkadaşın oğlunun doğum günü var orada yaşpasta yicem extra olarak gidince görücem

bugünku menü
ilk kez netten bulduğum pancar çorbası yapacağım
etli biber ve patlıcan dolma
kabak aşı
meyve

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdi perşembe günü 3 aile pikniğe gideceğiz yani iftarımızı dışarda dışarda yapıcaz ama menü konusunda hiç birimiz bişey bulamadık

menümüz
mercimek çorbası
fırında z.yağlı biber dolması
salata
içecekler
karpuz
şöbiyet tatlısı

ama bu bize çok az gelecek sayı olarak 10 kişiyiz bi el atıverin kızlar yardımcı olun başka ne yapılabilir

Pilav ,mantı, börek gibi şeyler olabilir mi

kızlar ben napsam bılemedım aslında taze fasulye , tavuk suyuna pılav , dovme corba ama canım boyle tatlı tarı bısı ıstıyor napabılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…