- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
evet mantı olabilir aslında pilav hoş olmaz çünkü dolam pirinçli olacağından dolayı teş.ederimPilav ,mantı, börek gibi şeyler olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet mantı olabilir aslında pilav hoş olmaz çünkü dolam pirinçli olacağından dolayı teş.ederimPilav ,mantı, börek gibi şeyler olabilir mi
evet mantı olabilir aslında pilav hoş olmaz çünkü dolam pirinçli olacağından dolayı teş.ederim
teşekkürler canımHaklısın onu düşünemedim canım şimdiden afiyet olsun
nikinimizi değiştirnizi :) bilemedim siziteşekkürler canım
bugünku menü
ilk kez netten bulduğum pancar çorbası yapacağım
etli biber ve patlıcan dolma
kabak aşı
meyve
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdi perşembe günü 3 aile pikniğe gideceğiz yani iftarımızı dışarda dışarda yapıcaz ama menü konusunda hiç birimiz bişey bulamadık
menümüz
mercimek çorbası
fırında z.yağlı biber dolması
salata
içecekler
karpuz
şöbiyet tatlısı
ama bu bize çok az gelecek sayı olarak 10 kişiyiz bi el atıverin kızlar yardımcı olun başka ne yapılabilir
Dunku yemeklerim var. Bugun mutfaga girmeyecegim.
Kremali tavuk corbasi
Firinda biber dolmasi (kizlar tavsiye ederim cok lezzetli oldu)
Yogurt
Salata
Sekerpare
Fırında biber dolması ilk defa duydum ocakta yaptığımız gibi aynı sadece fırınamı veriyoruz?merak ettim,denemek isterim:)
Evet bol domates kullaniliyor harcta. Suyu lazim. Bir de firin posetinde kendi buharinda pisiyor. Tarifi nefis yemek tarifleri sitesinde buldum. Ilk cikan tarif. :))
Dunku yemeklerim var. Bugun mutfaga girmeyecegim.
Kremali tavuk corbasi
Firinda biber dolmasi (kizlar tavsiye ederim cok lezzetli oldu)
Yogurt
Salata
Sekerpare
Bende dolma biberleri doldurmadan hafif yagda kizartiyorum harika oluyor tavsiye ederimFırında biber dolması ilk defa duydum ocakta yaptığımız gibi aynı sadece fırınamı veriyoruz?merak ettim,denemek isterim:)
fırında dolmayı nasıl yaptığını söylermisin canım c.tesi iftara misafirim olacak zeytinyağlı biber dolması yapmayı planlıyorum
Kiymali yapacaksan firinda baharatli patates bir cesitte sebze yemegi yapabilirsin taze bezelye yapabilirsin peynirli yapacaksan firinlanmis soslu tavuk baget patates puresi yapabilirsin sebzeli yapacaksan dana sebzeli kavurma biber dolma olabilirarkadaşlar ben bu aralar lazanya yapmak istiyorum netten tarif aldım iftara misafir alınca yapayım diyorum ama yanına ne yapılır onu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
nikinimizi değiştirnizi :) bilemedim sizi
Süreyya canım resim atamam tepsi çoktan bitti:)fırsatım olmadı çekmeye ama tarifini vereyimCanım trileçe yi senmi yaptın. Hazirmi Sen yaptiysan .resim ve tarif rica edebilirmiyim