Bunlar olur mu canımCanım Yarın akşam misfirim gelecek revani yada farklı bi tatlı tarifi verir misin
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşBaşemal soslu fırında tavuklu kabak graten
Eki Görüntüle 1563085 Eki Görüntüle 1563086 Eki Görüntüle 1563087 Eki Görüntüle 1563088
Ellerine sağlık
Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Ellerine sağlık.
Ellerinize sağlık
Tarif alabilir miyimSağol canım.Evet gerçekten güzel bir çorba.Topçe ismi de güzelmiş.
Olur canım valla çok tsk ederimBunlar olur mu canımResimlere tıklayınca büyürler
Gül TatlısıTarif burda
Eki Görüntüle 1563111
Muhallebili Kemalpaşa TatlısıTarif Burda
Eki Görüntüle 1563109
Şeker PareTarif Burda
Eki Görüntüle 1563115
Çok tsk ederim canım mutlaka yapicamTabi canım vereyim.Bu tarif 7-8 kişilik.Azaltabilirsin yarı yarıya.
200 gr.kıyma (1 çorba kasesi kadar)
3 yemek kaşığı köftelik bulgur
1 adet soğan
1 adet patates
2 yemek kaşığı un(Köfteleri bulamak için)
7 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz ( Köfteler için)
1,5 tatlı kaşığı tuz (Çorba için)
TERBİYESİ İÇİN
1,5 su bardağı yoğurt
1,5 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 limon suyu
ÜZERİ İÇİN
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
YAPILIŞI
Kıyma,soğan,bulgur,karabiber ve tuz bir kaba alınıp iyice yoğrulur.Yoğrulduktan sonra minik minik köfteler yapılıp unlanmış geniş bir tepsiye dizilir.Köftelerin üzerine de un serpilip köfteler iyice una bulanır.Tencereye sıvıyağ konulup küp küp doğranan patatesler bir dakika kadar çevrilir.Daha sonra su ve köfteler ilave edilir.Tuzu eklenir.Köfteler pişince yoğurt,un,yumurta sarısı ve limon karışımı yavaş yavaş ve devamlı karıştırılarak eklenir.5 dakika pişirilir.Üzerine kızdırılmış kırmızı biber dökülür.
Rica ederimOlur canım valla çok tsk ederim
Bunu ben de yapmıştım.Eline sağlık canım.
Çok güzel bir tat adracim.ellerine saglik
TesekkurlerEllerine sağlık.
Bi menu dusunup cesaret edemedim yaEllerinize sağlık
Sizi yemek yarışmasına mutlaka bekliyorum
Farklı birşey yapmayacaksınız 1 tarif ile masanızın son halini ekleyeceksinizBi menu dusunup cesaret edemedim ya
Evet lise son da staj yerim saolsun yemeklerini benim yapmamı istiyorlardı ordan alıştım bayaMaşallah baya becerklisin canim