Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Pilavların Kralı Büryan Pilavı -Trakya Birlik Biryağ Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Sağol yremiş kadar oldum,bunun bir diğer adıda özbek pilavı diye biliyorum,oda havuç ve soğanla aynı şeklide yapılıyor.
Et yada tavuk hangisiniistersen katabiliyorsun..
evet canım tavuklusuda çok güzel oluyor ama bu pilavda eti daha çok yakıştırıyorumm...et olayını bende pek sevmem daha çok tavukçuyuz bizdee ama bu pilava yakışıyor et..

Ellerine sağlık canim :) bu 23. Resimde sulu gibi bir şey var o ne acaba tarifini ozelden rica etmem mümkün mu :) pilavın yanında olanı diyorum :) yoğurtluyu değil ama :)

Büryan pilavı denenecekler listemde olan hiç yapmadığım bir pilav .Sizde görünce kesin en kısa zamanda denemeye karar verdim.Nefis şeyler yapmışsınız.Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar...

Tesekkur ederim sizde yarışmaya katılmış ve şef olmussunuz.. Ve böyle güzel yorumlar duymak çok keyif verici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…