- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
evet canım tavuklusuda çok güzel oluyor ama bu pilavda eti daha çok yakıştırıyorumm...et olayını bende pek sevmem daha çok tavukçuyuz bizdee ama bu pilava yakışıyor et..Sağol yremiş kadar oldum,bunun bir diğer adıda özbek pilavı diye biliyorum,oda havuç ve soğanla aynı şeklide yapılıyor.
Et yada tavuk hangisiniistersen katabiliyorsun..
evet canım tavuklusuda çok güzel oluyor ama bu pilavda eti daha çok yakıştırıyorumm...et olayını bende pek sevmem daha çok tavukçuyuz bizdee ama bu pilava yakışıyor et..
Buyur gel canım apartmanda boş bir daire var..Komşun olmak istiyorum
Sağol canım söylemen yeterBuyur gel canım apartmanda boş bir daire var..
Sagollll habibtemmm
Teşekkür ederim canımm sizlerde bu yorumlarınızla harikasınızz..Eline SağlıkKakao ve Ben her şey çok güzel gözüküyor. Sofrandaki renklere bayıldım çok sıcak bir masa olmuş. Yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkur ederim sizde yarışmaya katılmış ve şef olmussunuz.. Ve böyle güzel yorumlar duymak çok keyif verici..Büryan pilavı denenecekler listemde olan hiç yapmadığım bir pilav .Sizde görünce kesin en kısa zamanda denemeye karar verdim.Nefis şeyler yapmışsınız.Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar...
Bogurtlenim sağol kuzum...ooo kakaaoo
eline sağlık canım başarılar
Sağol canımEllerinize saglık.
Hersy cok güzel.
Sağol canım..o dediğin tavuk parmesan atarim tarifiniEllerine sağlık canim :) bu 23. Resimde sulu gibi bir şey var o ne acaba tarifini ozelden rica etmem mümkün mu :) pilavın yanında olanı diyorum :) yoğurtluyu değil ama :)
Teşekkür ederim adra...Harika bir sofra.Ellerine sağlık Kakao.Başarılar dilerim.