Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Pilavların Kralı Büryan Pilavı -Trakya Birlik Biryağ Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
cok severım ben bu pilavıı:) adını bılmıyodum anneme etli pilavdan yap dedim gecen gun hatta :)
ellerine sağlık kakaocum başarılar dılıyorum

cok severım ben bu pilavıı:) adını bılmıyodum anneme etli pilavdan yap dedim gecen gun hatta :)
ellerine sağlık kakaocum başarılar dılıyorum
teşekkür ederim tatlım..Tadı müthiş bir tarif yanındada ayran oh misss. aslında bunu yapınca önden bir çorba yetiyor etli olduğu için ana yemek gibi yiyebiliyorsun..

Ben havuçları minik minik doğruyorum rendelemek yerine, nohutta ya da bezelyede ekliyorum katlardan birine.. Çok lezzetlidir , miss.. Kaburgada güzel oluyor.
Maklubede diyebilir sanki bu yemeğe.
Sofranız çok güzel görünüyor gerçekten. Bu saatte bakmayaydım iyiydi :)
Biber dolgulu milföyde sadece biber mi var ? Tadı nasıl ?

Başarılar dilerim ..

Teşekkür ederim.. sizin eklemelerinizde güzel görünüyor .nohutu severim nohut eklemeyi bir dahaki yaptığımda eklicem .. biber dolguluda ise biberi yarıyorsun uzunlamasına ve içine beyaz peynir dolduruyorsun ve milföye sarıp yumurta sarısı sürüp hop fırına . ben ilk denedim ve aparatiflerimin arasına girdi kendilerii..

Ellerıne saglık kakao yıne hersey harıka
Bıberlı mılfoyu bende gormustum denıyceklerım arasında, pılavını da denıycem bı ara
Basarılar cnm

Biber dolgulu deyince, milföyün içine doğranmış , soslanmış dolduruluyor diye hayal etmiştim.
Kırmızı biberle yapmıştım bir defasında peynirli dolma ama milföye sarılı olanı hiç denemedim . En yakın zamanda denerim nasipse.
Ellerinize sağlık :)

pilav harika görünüyor ellerinize sağlık tadıda enfes olur ama canım çekti şimdi bu arada gül tatlısı çok güzel olmuş gıda boyasıyla mı renklendirdiniz acaba birde biber dolgulu milföylerde harika göründü gözüme yarışmada başarılar dilerim sofranızda çok güzel

Çok güzel bir lezzettirr.. ellerine sağlık sofranda harika olmuş başarılar..

Teşekkür ederim deadline..evet gül tatlısında çay kaşığı ucu kadar gıda boyası kullandım..biber dolgulu milföy de harika bir aparatif canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…