- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canımHerşey şahane görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Sagollll canimm o senin güzel görüşün. Sağol canımyine harika yemekler ve harika bir sofra kakao,yarışmada başarılar dilerim canım,enfes gözüküyor dememe gerek var mı
Tatlı canım gül tatlısı.o güller ne domates kabuğu değil tabiiki,karpuz mu,karpuzsa nasıl yaptın,çabuk de
Sağol pinkom.Ellerine sağlık görüntü süper :)
Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim kızlarrr..yorumlarınızla sizlerde harikasınız..Harika görünüyor ve sofrada mükemmel. Ellerine saglık
Efserimmmm .. teşekkür ederim güzel sözlerin içinn.. sizlerle olmak harikaaa..Beklenen masamız gelmişellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor yarışmada başarılar dilerim
Sağol canımm.. yarışmak bahanee burada olmakk şahaneee..Yarışmada başarılar boool şans :) harika görünüyor
evett tandırdaaa tadınada doyum olmazzz ama şartlar bu kadarr sağol herkese başarılarr..Cok guzel olmis amaa buryanin hasi tandirda yapiliryarismada basarilar..
Margammmm.. teşekkür ederimm.. pilavın tadına gelincee harika bir lezzett Ana yemek niyetinede yenilebilir canımm tek özelliği çok kısık ateşte pişicek..Naptin sen kakoşum yaaaaaaaaaaaa harikasin...
O sofrada neler var oyleeeeeeeeee
Ellerine saglik canim basarilar dilerimmmm
Pilavin tadini merak ettim.pilav yapiminda acemiyim halaaaa