- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
Ah ne romantik birebirlerinizi tanımak için yakanıza karanfil takarsınız tey teyİnşaallah Nur'cumBende çok isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne romantik birebirlerinizi tanımak için yakanıza karanfil takarsınız tey teyİnşaallah Nur'cumBende çok isterim
Sadece çaymı nevrestem ile buluscan ve sadece çay hemi..Bir gun seninle bir araya gelip bi cay icmeyi cok isterim nevoscum Rabbim nasip etsin
Sadece çaymı nevrestem ile buluscan ve sadece çay hemi..
Benim soframmi,sey kem kumBi goruselim de cayima seker bilem atmam ,nevosun seker orani zaten yuksekk
Hem hani senin sofran nerede bakalim kakaomm
okadar sisko degilim bikereYaşı 35 kilosu 50 falandırYok ezmez
banim acildi herzaman beklerimSaat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum,şimdi rabia korktu da kaçtı der ama olsun,yarın döverim Onu ,iyi geceler
Biz bir buluşalım neler neler yaparızEn çokta dedikodu yaparızSadece çaymı nevrestem ile buluscan ve sadece çay hemi..
Sağol canım çok teşekkür ederimMutlaka denemeni tavsiye ediyorumPatatesli daha güzel oluyorBenim canm ablam ellerine kollarına sağlık Ayyy içli köfteye bayılırım ben patates koymadan yapıyordum. Bide senin gibi yapcam ablam.
Canm nevoşum allah sevdiklerine nice güzel sofralar kurup hazırlamayı ve afiyetle yemeyi nasip etsin inşiallah
45 kilo muydunokadar sisko degilim bikere
Tepsi küçük müBiz 3 günde bitirdikHaklısın biz yiyemiyoruzKız bunlar birbirleriyle buluşsada yemezler kuru bunlar kuru küçücük tepsi yemek yapmış iki güne yediklerini yazmış insan bi büyük tepsi yapar resmini paylaşır göz doyrur kuru kızlar platformunda paylaşım yapsın bunlar ...bide yemek yerine yazarlar aman benim gibi yemek seven biriyle iki kelam edene rastlamadım ekmek arsızları
Sensin tatlıBi goruselim de cayima seker bilem atmam ,nevosun seker orani zaten yuksekk
Hem hani senin sofran nerede bakalim kakaomm
Benim soframmi,sey kem kum
Bayram sonu canım 7 Temmuz olması lazımOylama ne zaman ola ki ?
Tamam nevo'm ❤❤Bayram sonu canım 7 Temmuz olması lazım
Tamam ablacım en kisa zamanda böyle deniycem Çok öpüyorum kiiiiSağol canım çok teşekkür ederimMutlaka denemeni tavsiye ediyorumPatatesli daha güzel oluyor
Amin canım cümlemizin inşaallah
Bende seni çok öpüyorum canımTamam ablacım en kisa zamanda böyle deniycem Çok öpüyorum kiiii
Ablammmmm yafuuuBende seni çok öpüyorum canım