- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımcımAma gelmeseydin küserdimKonuyu açtığından beridir bakmayacağım diye söz vetmiştim kendime... Bazen açtığımda resimleri hızlı hızlı geçiyordum. Ama şimdi baktım ve
Niye acımıyorsunuz bize niye.... eline sağlık canım nevrestem ama çok güzel görünüyor çok
Sağol Meg'imBöbeğeemm Ellerine sağlık
Çok teşekkür ederimHersey cok guzel gorunuyor nevos ellerine saglik bende patatesli yaparim harika oluyor basarilar cnm
Sağol canımŞimdi o sofrada olmak vardı :) ellerine sağlık Nevreste Abla :)
Evet ablacım okul hayatım çok yoğundu bu sene şimdi tatildeyim denk gelicez artık inşallah :)Sağol canım
Nerelerdesin pek denk gelemiyoruz
İnşaallah canımEvet ablacım okul hayatım çok yoğundu bu sene şimdi tatildeyim denk gelicez artık inşallah :)
Teşeekkür ederimNevom ellerine sağlık canım .
İçli köften bi harika patates bende mutlaka koyarım harca , çatlama patlama ne varsa engeller
Başarılar dilerim sana
Çok teşekkür ederimBu nasıl bir sofra aman Allahımmmm
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor elinize sağlık.
Geçenlerde ben de içli köfte yaptım böyle cevizli mevizli özenerek yaptım, şekli güzeldi ama çeperi çok kalın olmuş pişince
Tamam özelden adresi atıyorumOzelden adres atsana bana.
Icli kofte yemege gelecegim sana.
Bos tabagi birakip bir bardak su icme bahanesiyle mutfaga dalacagim ne var ne yok mideye indirecegim. Pesinen soyleyim. Ellerine saglik.. Bayildim sofrana