Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Damak zevklerimiz yakın diye sanırım her yaptığın şeyi çok seviyorum ellerine sağlık önceden yaptığın kebabı unutamadım hala o da çok güzeldi

Cok tesekkurler canim Genel olarak sevilen yemekleri yapmaya calisiyorum Keske ikram da edebilseydim

Ahahhaha Evet sandalyeye cikip cektim ,masanin etrafinda 4 donup cektim adracim
Cok tesekkur ederim canim ,senin begenin benim.icin ayri bir onem tasiyor Uzun zamandir yarismalara katilmiyorsun Sen de katilsan keyifler cifte kavrulur canim

Ahahhaha Evet sandalyeye cikip cektim ,masanin etrafinda 4 donup cektim adracim
Cok tesekkur ederim canim ,senin begenin benim.icin ayri bir onem tasiyor Uzun zamandir yarismalara katilmiyorsun Sen de katilsan keyifler cifte kavrulur canim
Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.

Seni beğenmemek mümkün mü canım.Maşallah döktürüyorsun.Evet yarışmalara katılmıyorum.Elektrik almıyorum demek.Elektrikler kesik.

Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.

Seni beğenmemek mümkün mü canım.Maşallah döktürüyorsun.Evet yarışmalara katılmıyorum.Elektrik almıyorum demek.Elektrikler kesik.

Estagfrllh canim
Elektrik kesikse baska enerji bulalim sana adram Nur enerjisi iiymis diyolla

hic begenmedim birde kalkmis cigköfte yapmis biri inadima sarma yapar biri cigköfte
bunlari yaparken beni hic düsünmedinizmi
ellerine saglik nurum sofran yemeklerin harika ötesi yine
yalniz o maydonozu dogramadan koymussun tabaga bogazinda kalir diye uyarim dedim
cigköfte yiyemedim ya illa giciklik yapcam
yarismada basarilar dilerim nurum
gerci madalyari koyacak yerinde kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…