Damak zevklerimiz yakın diye sanırım her yaptığın şeyi çok seviyorum ellerine sağlıkönceden yaptığın kebabı unutamadım hala o da çok güzeldi
Eline sağlık canım sofran çok şık başarılar
Kizz seni Ramazan menulerinde etiketledim ya ,sen "katilmam ama desteklerim dediydin"
Ama ben istanbulda degilim ki
Cok tesekkur ederim balimm
Nur'cuğum döktürmüşsün yine.Nefis görünüyor herşey.Sofran da çok şık.Güllacı bir bizim ev sevmiyor galiba.Bu akşam kuplarda iki tane yaptım biri yendi.Onu da ben yedim. Bir paket güllaç var börek yapacağım sanırım yoksa ziyan olacak.Seninkinin şekli çok güzel olmuş bayıldım.Son resmi sandalyeye çıkıpta mı çektin?Öyle görünüyor. Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.
ayy valla ne yalan soylim cnm fotograf cektim sunum fln denedim ama senin sofrayi gorunce vazgectim benn
çOk harika gözüküyorrrr.
ellerinize sağlıkkk
evet bacım benim bu benim eski nickimdi dönüş yaptım orucluyken buraya gelmek istemiyoırum nefsime ağır geliyo :)
ay öyle deme ya katıl muhakkak ben fotoğraf olayını beceremiyorum bi o konu üşendiriyor sen onu da yapmışsın lütfen katıl
Bilemedim yavrum?
Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.AhahhahaEvet sandalyeye cikip cektim ,masanin etrafinda 4 donup cektim adracim
Cok tesekkur ederim canim ,senin begenin benim.icin ayri bir onem tasiyorUzun zamandir yarismalara katilmiyorsun Sen de katilsan keyifler cifte kavrulur canim
Yavrum muGazoz verirsen icmem soyleyeyim
Batmandayim canim ben
Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.
Seni beğenmemek mümkün mü canım.Maşallah döktürüyorsun. Evet yarışmalara katılmıyorum.Elektrik almıyorum demek.Elektrikler kesik.
Gazozu Ramazandan sonra vereceğim ben sana
Memur filan mısınız yoksa memleketiniz mi orası?
Sen bana enerjini yolla o vakit Nur'cuğum.Estagfrllh canim
Elektrik kesikse baska enerji bulalim sana adramNur enerjisi iiymis diyolla
Sen bana enerjini yolla o vakit Nur'cuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?