Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ama bu haksizlikkkkk yyaaa bu sofraya rakip cikilmaz ki simdi bu nedir yyaa

ikinci kezmi madalya alicaksin ayiptir yahu sirayi vereydin kucuklerine
OFF MUTHIS GORUNUYO .ELLERINE VE EMEGINE SAGLIK

Oyle bi yazmisin ki yazinin sonunda bana saydiricaksin sandimdi Canim benim cok tesekkurler Ama her katildigim yarismayi kazanmiyom ki ,12 yarismadan 3 tanesini kazanabildim ,deneye deneye daha guzel seyler cikiyor ortaya...Hem inan masaya sunuma degil daha cok damak tadina en uygun tarifler oy aliyor Seni de bekliyoruz mutlaka ...Begendigine cok sevindim bu arada ,tekrar tesekkur ederim gurbetcim

Ama bu haksizlikkkkk yyaaa bu sofraya rakip cikilmaz ki simdi bu nedir yyaa

ikinci kezmi madalya alicaksin ayiptir yahu sirayi vereydin kucuklerine
OFF MUTHIS GORUNUYO .ELLERINE VE EMEGINE SAGLIK

Oyle bi yazmisin ki yazinin sonunda bana saydiricaksin sandimdi Canim benim cok tesekkurler Ama her katildigim yarismayi kazanmiyom ki ,12 yarismadan 3 tanesini kazanabildim ,deneye deneye daha guzel seyler cikiyor ortaya...Hem inan masaya sunuma degil daha cok damak tadina en uygun tarifler oy aliyor Seni de bekliyoruz mutlaka ...Begendigine cok sevindim bu arada ,tekrar tesekkur ederim gurbetcim

Nur'cuğum döktürmüşsün yine.Nefis görünüyor herşey.Sofran da çok şık.Güllacı bir bizim ev sevmiyor galiba.Bu akşam kuplarda iki tane yaptım biri yendi.Onu da ben yedim.Bir paket güllaç var börek yapacağım sanırım yoksa ziyan olacak.Seninkinin şekli çok güzel olmuş bayıldım.Son resmi sandalyeye çıkıpta mı çektin?Öyle görünüyor.Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.

ayy valla ne yalan soylim cnm fotograf cektim sunum fln denedim ama senin sofrayi gorunce vazgectim benn

ay öyle deme ya katıl muhakkak ben fotoğraf olayını beceremiyorum bi o konu üşendiriyor sen onu da yapmışsın lütfen katıl
bilemedim ki cnm bende buraya foto yollayamiyorum sorun ordada var arti fotolarim net degil.
bakayim haftasonu misafir alicam o zaman yine bi denerim artik.insallah beceririm heves ettim valla.

Cok merak ettim dönerin lezzetini tabaginiz çok lezzetli duruyor. Henüz nasıl oy veriliyor bilmiyorum ama becerebilirsem oyum size.
Ellerinize sağlık

Damak zevklerimiz yakın diye sanırım her yaptığın şeyi çok seviyorum ellerine sağlık önceden yaptığın kebabı unutamadım hala o da çok güzeldi

nurum çok kırıldım.
Bir etiketleme yok bir hal hatır sorma yok.
Bu arada yine döktürmüşsün.
Ellerine kollarına sağlık.
Maşaallah
Bir daha İstanbul'a geldiğimde yanına uğramadan dönmem haberin ola

Cok merak ettim dönerin lezzetini tabaginiz çok lezzetli duruyor. Henüz nasıl oy veriliyor bilmiyorum ama becerebilirsem oyum size.
Ellerinize sağlık
Keske ikram edebilme sansim olsaydi Cok tesekkur ederim canim

Kizz seni Ramazan menulerinde etiketledim ya ,sen "katilmam ama desteklerim dediydin"
Ama ben istanbulda degilim ki
Cok tesekkur ederim balimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…