Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Sofraya bah ya bizde sofra kuruyoz he ellerine saglık mastır yapmışın hamaratlıkta heyy maşallah

Ovdun mu yerdin mi anlayamadim ispikcim
Maydanozlari iri seviyoz biz İyiki de yemekleri onceden yedik ,yogsam bogazimuzda kalacaadi
Cook tesekkur ederim canim ,uzun zamandir yoktun umidimizi kesmistik senden Nerelerdesin napiyorsun ? Bi problem yoktur insh

Nuryolum ellerine sağlık arkadaşımAy çok severim ya hepsini. Sunumunda yemeklerin gibi harika olmuş başarılar dilerim arkadaşım. Daha fazla yazmak isterdim ama ben ağzımın suyunu toplayıp çekileyim canım

hersey yolunda sükür iyiyim nevosun avukati

Cok tesekkur ederim sedefcim
Keske ikram edebilme sansimiz olsa canim

Cok tesekkur ederim sedefcim
Keske ikram edebilme sansimiz olsa canim
Kuzum benim tatlı dilinle bu güzel sözünle etmiş kadar oldun ellerine sağlık canım arkadaşım Rabbim sevdiklerine nice güzel sofralar kurup hep beraber ağız tadiyla yemeyi nasip etsin inşiallah. Öpüyorum canmm

Ellerine saglik nur herzamanki gibi cok nefis harika seyler hazirlamissin basarilar dikerim cnm

Ellerinize sağlık.et döner e emek harcamış sınız fakat menüde emek boşa gitmiş.menüde hata var.kurufasulye çörek; karbonhidrat.bulgur pilavı çiğköfte aynı tarz.mercimek ve kavun şeker içerikli.olmamış

Siz gurme misiniz? cogu menuyu elestirmissiniz. Meraktan soruyorum burasi elestiriye acik bi platform. Bi dahakine sizde katilin da gorelim maharetlerinizi:))

Gunbatimiii .!.:
Siz gurme misiniz? cogu menuyu elestirmissiniz. Meraktan soruyorum burasi elestiriye acik bi platform. Bi dahakine sizde katilin da gorelim maharetlerinizi:))
Bilmem kendimce bilgi birikimlerim var.paylaşmak istedim.doğru veya yanlış sonuca beraber gitmek isterim.

Yaprak hanım bizler diyet yada saglıklı beslenme menüleri hazırlamadık , .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…