Bizimkiler matematikde hızlı gidiyorlar :)Bizim 1.dönemden itibaren olan konular 1. yazılı oldu.2.si haftaya başlar.Açılar doğrular son sınavda olur
Sağol canım yok daha var işkolay gelsin cnm bittimi tadilat
bugun biraz kotuydum ben yeni kendime geldim. babamda şeker hastaligi icin doktora gitmis doktor sekerin cok yüksek belki bu hastaliklarini seker tetikledi bi dahiliyeye git demis bakalim simdide ora gidicek.
Yok konular bitmek üzere o sebeple yazılılara başladılar.Açıyı 2 hafta önce bitirdiler.Uzunluk ölçmedeler:)Oda bitmek üzere:)Bizimkiler matematikde hızlı gidiyorlar :)
iy yapmisin uyumusun cnmCanim cevaplamismiydim hatırlamıyorum bu alintiyi gece gelemedim çok uykum vardi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinbugun biraz kotuydum ben yeni kendime geldim. babamda şeker hastaligi icin doktora gitmis doktor sekerin cok yüksek belki bu hastaliklarini seker tetikledi bi dahiliyeye git demis bakalim simdide ora gidicek.
sen nasilsin melegim okul icin ugraslar nasil gidiyor
tabi kolay kolay bitmez nereyi yaptiriyosunSağol canım yok daha var iş
saol biriciqimÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
İyiyim canım çok şükür.Bitirdik sayılır çok şükür
Canım oğlumun sene sonu gösterisi vardı.Biz yıl boyu bazı etkinlikler yaptık atölye dersinde onları sergiledik.Tabi 2 haftadır biraz etkinlikleri artırdık.Bunun dışında ramazn öncesi anneler günü için hazırlık yaptık:O beni biraz uğraştırdı.Davetiye hazırladım,slayt,sunum,gösteri,pano vs derken bayağı yorucu oldu:)Bu sırada kızlarında mezuniyet var yarın onlara da pano yaptım:)Sabahta kep töreni vardı.Ben topuklularla bütün gün dolaştım bitti çok şükür:)saol biriciqim
neler yapiyosunuz ki nasil hazirliklar
Mutfağı canımtabi kolay kolay bitmez nereyi yaptiriyosun
Anladım canım Allah zihin açıklığı versin inşallah hepsineYok konular bitmek üzere o sebeple yazılılara başladılar.Açıyı 2 hafta önce bitirdiler.Uzunluk ölçmedeler:)Oda bitmek üzere:)
masallah hic bos durmamisin abla baya ugrasmissin.Canım oğlumun sene sonu gösterisi vardı.Biz yıl boyu bazı etkinlikler yaptık atölye dersinde onları sergiledik.Tabi 2 haftadır biraz etkinlikleri artırdık.Bunun dışında ramazn öncesi anneler günü için hazırlık yaptık:O beni biraz uğraştırdı.Davetiye hazırladım,slayt,sunum,gösteri,pano vs derken bayağı yorucu oldu:)Bu sırada kızlarında mezuniyet var yarın onlara da pano yaptım:)Sabahta kep töreni vardı.Ben topuklularla bütün gün dolaştım bitti çok şükür:)
Amin inşaallah:)Anladım canım Allah zihin açıklığı versin inşallah hepsine
Ben hazırlıyorum canım:)masallah hic bos durmamisin abla baya ugrasmissin.
anneler gunu etkinlik falan sadece senmi hazirliyosun tüm annelermi
Topuklu hiç giyemem ben ya :)Canım oğlumun sene sonu gösterisi vardı.Biz yıl boyu bazı etkinlikler yaptık atölye dersinde onları sergiledik.Tabi 2 haftadır biraz etkinlikleri artırdık.Bunun dışında ramazn öncesi anneler günü için hazırlık yaptık:O beni biraz uğraştırdı.Davetiye hazırladım,slayt,sunum,gösteri,pano vs derken bayağı yorucu oldu:)Bu sırada kızlarında mezuniyet var yarın onlara da pano yaptım:)Sabahta kep töreni vardı.Ben topuklularla bütün gün dolaştım bitti çok şükür:)
kolay gelsin cnm en zor yerlerden biriMutfağı canım
Sağol canımkolay gelsin cnm en zor yerlerden biri
sınıf annesi gbimisinBen hazırlıyorum canım:)
öyledirSağol canımöyle imiş valla :)