- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
AA çok uygunBen kaçar hatunlar oglusu uyuttum halilarim geldi sil Süpür yerlestir yapıcam kakilmistir benim adım
Çok şükür sağlığı sıhhati yerinde teyzesi
Ah keşke canım kırılacak yerler kırıldı alçı yaptı usta.Birseyler yiyip fayanslari silicem yarın dolap takılacak elektrik işleri yapılacak .Pazartesi tezgajci gelecek daha var yani iş
İyi geceler canımİyi geceler canlar ablalar kardeşler
Maşaallah canımÇok şükür sağlığı sıhhati yerinde teyzesi ♥ yazmaya fırsatım olmuyor hiç, inşallah yarışmaya katılabilirim
İyi gecelerİyi geceler canlar ablalar kardeşler
Aleyküm Selam canimSelam kizceler
Allah kolaylık versin sonrasını düşün çok güzel olacakAh keşke canım kırılacak yerler kırıldı alçı yaptı usta.Birseyler yiyip fayanslari silicem yarın dolap takılacak elektrik işleri yapılacak .Pazartesi tezgajci gelecek daha var yani iş
Siz ne yaptınız nasıl geçti gösteri
İnşallah canımAllah kolaylık versin sonrasını düşün çok güzel olacak
Güzel geçti canım çok şükür:)
Öyle vallahi canım rahatladımİnşallah canım
Çok sevindim güzel geçmesine hadi üstünden bir yük kalktı :)
Aminn inşallah canımTabii ,günlük olmadımı olmaz zaten :)Allah Ramazan'a ermeyi,sağlikla bitirmeyi nasip etsin inşallah ♥
Şimdi artık yazililarin telaşı başlarÖyle vallahi canım rahatladım
İnşallah kuzumHadi inşallah çabucak biter canım
Adam fayanslari kırdıkca ben rahatladım vallaEn güzel sakinleşme yöntemi
Bizim 1.ler bitti 2.ler başlayacak:)Şimdi artık yazililarin telaşı başlar
Bizim başladı bugün matematik vardı acılar doğrular ışınlar falan :)Bizim 1.ler bitti 2.ler başlayacak:)
Bizim 1.dönemden itibaren olan konular 1. yazılı oldu.2.si haftaya başlar.Açılar doğrular son sınavda olurBizim başladı bugün matematik vardı acılar doğrular ışınlar falan :)
kolay gelsin cnm bittimi tadilatGeldi şimdi canım mutfağı tadilat yaptırıyorum da .
hosgeldin poncik ayicikgeldim