- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Öyle valla Allah yardımcıları olsunAmin inşaallah:)
Şimdi hayat zor çocuklar erken başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla Allah yardımcıları olsunAmin inşaallah:)
Şimdi hayat zor çocuklar erken başladı
Öyleyim zatensınıf annesi gbimisin
Amin inşaallah:)Öyle valla Allah yardımcıları olsun
he iste basta diyeydinÖyleyim zaten
Ellerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuşBakın böyle 33 kart hazırladım arkadaki panoyu ben yaptım.Resimleri ben çektim birleştir vs...
Eki Görüntüle 2265162
Bugün mecburen canım normalde hep spor ayakkabı:)Oda kıyafete uymuyor:)Topuklu hiç giyemem ben ya :)
Benim ki biraz analıktan farklıhe iste basta diyeydin
Sağol canım benimEllerine yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş
Başkasında hoşuma gidiyor ama kendime hiç uyduramam sanki topuklu giyince ben ben değilim gibi :)Bugün mecburen canım normalde hep spor ayakkabı:)Oda kıyafete uymuyor:)
Bu ay ilk kez katılmayı düşünüyorum ramazan sofrası beni heyecanlandırdı. Katılmak için yapmam gerekenler neler?Tüm detaylar:)
Iyiyim canm cok sukurevlaefe sağlığın nasıl canım toparlandın mı
Ben de sevmiyorum.Arabaya binince önce ayakkabıları çıkarıp 5 dk bekleyip sonra devam etim.Geldiğimde ben ben değildimBaşkasında hoşuma gidiyor ama kendime hiç uyduramam sanki topuklu giyince ben ben değilim gibi :)
Merhaba hoşgeldiniz.Bu ay ilk kez katılmayı düşünüyorum ramazan sofrası beni heyecanlandırdı. Katılmak için yapmam gerekenler neler?
Tamm canimEvet canım ama detayları Pazartesi bildireceğiz:)
İyi çok şükürRabbim nazarlardan korusunHep nazardan olduIyiyim canm cok sukur
Geçmiş olsun canımBen de sevmiyorum.Arabaya binince önce ayakkabıları çıkarıp 5 dk bekleyip sonra devam etim.Geldiğimde ben ben değildim
En iyisi spor ayakkabıGeçmiş olsun canım
hem analik hem babalikmiBenim ki biraz analıktan farklı
Gözünü seveyim giy mis gibi rahat rahat :) sıkı ,boğazlı kazaklarda giyemem ben rahatima çok duskunumEn iyisi spor ayakkabı